Keravan kaupungin tapahtuma- ja harrastuskalenterit uudistuivat

Keravan tapahtuma- ja harrastuskalenterit uudistuivat torstaina 2.5.2024. Uudistuneet kalenterit ovat nykyistä helppokäyttöisempiä sekä tapahtumia että harrastuksia etsiville kaupunkilaisille, että tilaisuuksien järjestäjille.

Tapahtuma- ja harrastuskalenteri kokoavat yhteen paikaan Keravan tapahtumat ja harrastukset. Keravalaiset ja vierailijat saavat tapahtumakalenterista tietoa niin isoista kaupunkitapahtumista kuin pienemmistä tilaisuuksista. Harrastuskalenterista voi etsiä mieluisan harrastuksen monipuolisesta valikoimasta.

Keravan kaupungin ylläpitämät kalenterit ovat maksutta sekä tapahtuma- että harrastusjärjestäjien käytössä. Yhdistykset, yritykset ja muut yhteisöt voivat ilmoittaa kalentereissa kaikille suunnatuista tapahtumistaan ja kaikille avoimesta harrastustoiminnastaan. Kalenterista löytyvät myös kaikki Keravan kaupungin järjestämät tapahtumat ja harrastukset.

Uudistuksen myötä kalentereita on helpompi käyttää

Uudistuksen myötä kalentereista tehtiin entistä käyttäjäystävällisempiä. Hakutoimintoon saatiin enemmän suodatusmahdollisuuksia sekä ennustava sanahaku. Kalenterin visuaalinen ilme muuttui selkeämmäksi ja saavutettavammaksi.

Aiemmin vanhoihin kalentereihin viedyt tilaisuudet ja harrastukset siirtyvät automaattisesti uuteen kalenteriin ja kalentereiden linkit toimivat ilman erillisiä toimenpiteitä. Uudistuksesta on informoitu kaikkia kalentereiden käyttäjiä ennakkoon sähköpostitse.

Kalentereita ylläpitää Eventz ja uudistus tehtiin yhteistyössä Evenzin kanssa.

Tutustu kalentereihin

Siirry tapahtumakalenteriin.
Siirry harrastuskalenteriin.