Asukaskyselyt

​Keravan kaupunki järjestää säännöllisesti asukaskyselyitä ajankohtaisista aiheista. Kyselyt voivat liittyä esimerkiksi asuinalueiden, viheralueiden ja puistojen sekä kaupungin palveluiden suunnitteluun. Lisätietoja avoinna olevista asukaskyselyistä löydät tältä sivulta.


Opasteiden ja opastuksen kehittäminen

​Millä tavalla pyöräilyyn ja kävelyyn liittyviä opasteita tulisi Keravalla kehittää? Mihin kohteisiin tai minkä reitin varrelle opasteita tarvitaan? Miltä opasteiden tulisi näyttää?


Kaupunki kysyy kävelyyn ja pyöräilyyn liittyvien opasteiden kehittämistä varten asukkaiden ideoita ja kommentteja sekä kerää toiveita koko Keravaa kattavan opastamisen ja opasteiden kehittämistä varten laadittavan suunnitelman tekemiseksi. Kyselyssä voi myös merkitä kartalle rikkinäisen tai puutteellisen opasteen tai reitin, jonka varrella tulisi olla opastusta.


Vastaa kävelyyn ja pyöräilyyn liittyvään opastekyselyyn viimeistään 19.12. mennessä osoitteesta bit.ly/opastekysely.


Lue lisää kyselyn uutisesta.


Kaskelan asuinalueen yleissuunnitelma ja Skogsterin kaavahanke

Kaipaavatko Kaskelan virkistysalueiden reitit, valaistus tai opasteet uudistamista? Tarvitaanko Kaskelaan puistoa, lähiliikuntapistettä tai viljelylaatikoita? Tulisiko Kaskelaan rakentaa omakotitaloja, rivitaloja vai kerrostaloja?


Kaupunki kerää Kaskelan kehittämistä varten asukkaiden ideoita ja kommentteja Kaskelan asuinalueen yleissuunnitelman ja Skogsterin kaavahankkeen laatimista varten. Kaskelan asuinalueen yleissuunnitelma koskee Kaskelantien ja Laineentien rajaamaa aluetta, jossa huomioidaan myös Laineentien itäpuoli Sipoon kunnan rajalle saakka.


Vastaa Kaskelan yleissuunnitelman kyselyyn viimeistään 19.12. mennessä osoitteessa bit.ly/kaskela.


Lue lisää kyselyn uutisesta.


Heikkilän museoalueen kehittäminen

Millä tavalla Heikkilän kotiseutumuseota ja sen pihapiiriä pitäisi uudistaa? Pitäisikö museopihalla olla ryytimaa, mahdollisuus kaupunkiviljelyyn tai kesäisin lampaita lammashaassa? Haluaisitko kotiseutumuseossa osallistua opastukselle, työnäytökseen tai ympäristötaidenäyttelyyn? 


Kaupunki kerää Museopolulla sijaitsevan Heikkilän museopihapiirin kehittämistä varten asukkaiden ideoita ja kommentteja. Samalla kaupunki kerää toiveita myös Heikkilän kotiseutumuseon toiminnan kehittämiseksi.


Vastaa Heikkilän museoalueen kehittämisen asukaskyselyyn viimeistään 19.12. mennessä osoitteessa bit.ly/heikkilänmäki.


Lue lisää kyselyn uutisesta.

Päivitetty 09.12.2021 klo 13:21