Osallistu ja vaikuta Savion kehittämiseen – ilmoittaudu kehittämisryhmään 1.3. mennessä

Keravan kaupunkikehityspalveluissa valmistellaan Saviolle idea- ja kehittämissuunnitelmaa. Tavoitteena on löytää uusia ideoita erityisesti asemanseudun kehittämistä varten. Etsimme nyt asukkaita, yrittäjiä, kiinteistönomistajia ja muita toimijoita keskustelemaan kanssamme Savion tulevaisuuden näkymistä.

Saviolla on parhaillaan käynnissä muutamia asemakaavahankkeita. Lisäksi asukkaat ovat esittäneet toiveita siitä, että kaupunki selvittäisi Savion alueen tiivistysrakentamisen mahdollisuuksia, korjausrakentamiskohteita, viheralueita ja alueen muuta kehittämistä.

Tavoitteemme on tehdä kehittämistyötä yhdessä kaupunkilaisten kanssa. Siksi kutsumme nyt vapaaehtoisia keravalaisia osallistumaan suunnittelua vauhdittavaan kehittämisryhmään. Osallistumalla pääset vaikuttamaan alueen idea- ja kehittämissuunnitelmaan ja pohtimaan sitä, millainen on tulevaisuuden Savio, ja ketä toimijoita alue palvelee.

Savion kehittämisryhmä kokoontuu kaksi kertaa kevään aikana. Ryhmään otetaan mukaan 12 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu Savion kehittämisryhmään 1.3. mennessä

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen ronja.pakarinen@kerava.fi. Kerro viestissä nimesi ja puhelinnumerosi yhteydenottoa varten.

Kehittämisryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran 4.3.2024 klo 17–19. Toinen tapaaminen pidetään 4.4.2024 klo 17–19.

Osallistujille lähetetään lisätietoa tapaamisesta heti, kun ryhmä on täynnä, tai viimeistään ilmoittautumisen päättyessä 1.3.2024.

Lisätiedot:
kaupunkisuunnittelujohtaja Pia Sjöroos, pia.sjoroos@kerava.fi, 040 318 2323