Ylijäämäruoan myynti jatkuu kesätauon jälkeen maanantaina 14.8.

Kaikki kaupunkilaiset voivat ostaa lukion oppilaiden ruokailun päätyttyä yli jäänyttä ruokaa edullisesti Keravan lukion keittiöstä. Ylijäämäruokaa on myynnissä arkisin klo 12-12:30. Tarjolla oleva lounasruoka syödään paikan päällä.

– Olemme saaneet paljon positiivista palautetta ylijäämäruoan myynnistä ja toukokuussa myynnin jäätyä kesätauolle vakioasiakkaat toivat kukkia kiitokseksi keittiölle, kertoo Tanja Sokuri kaupungin ateriapalveluista.

Ruokalipukkeita myydään kymmenen kappaleen nipuissa ja yhden lounaan hinta on 2,20 euroa. Ruokalipukkeet ovat voimassa toistaiseksi. Myös vanhat, aiemmin myynnissä olleet ruokalipukkeet käyvät edelleen. Ruokalipukkeita voi ostaa Keravan asiointipisteestä osoitteesta Kultasepänkatu 7 asiointipisteen aukioloaikojen puitteissa. Aukiolot voi tarkistaa kaupungin verkkosivuilta: asiointipiste

Ruuan määrä vaihtelee päivittäin eikä kaikkia aterianosia ole välttämättä jäänyt ylimääräiseksi. Jos ylijäämäruokaa ei ole jäänyt, siitä löytyy ilmoitus lukion ulko-ovilta.

Lisätietoja