Kuntalaiskysely: Ilmianna heikkokuntoinen kevyen liikenteen väylä!

Kaupunki pyytää Keravalla jalkaisin ja pyörällä liikkuvia ehdottamaan kevytväyliä uudelleen päällystettäviksi. Ehdotuksia voi lähettää verkkolomakkeella 23.4.2023 saakka.

Liikutko Keravalla jalkaisin tai pyörällä? Onko kohdallesi osunut kevyen liikenteen väylä, joka kaipaisi kunnostusta? Kerro se meille!

Keravan kaupunki tekee katujen asfalttipäällysteen korjaus- ja uudelleenpäällystystyöt kesän ja syksyn 2023 aikana. Päällystyskohteiden valinnassa painotetaan tänä vuonna vilkkaasti liikennöityjä kevyen liikenteen väyliä.
Kaupunki pyytää Keravalla jalkaisin tai pyörällä liikkuvia ilmiantamaan heikkokuntoisia kevyen liikenteen väyliä kunnostettavaksi.

-Investointirahaa kunnossapitokohteiden päällystämiseen on käytettävissä tänä vuonna huomattavasti edellisvuosia vähemmän. Nyt haluamme osallistaa asukkaita kunnostettavien kohteiden kartoituksessa, kertoo kunnossapitopäällikkö Laura Piitulainen.

Jos tiedossasi on kunnostusta kaipaava kevytväylä, ehdota kohde uudelleenpäällystettäväksi verkkolomakkeella viimeistään sunnuntaina 23.4.2023. Kyselyyn vastaaminen vie 5–10 minuuttia.

Vastaa kyselyyn (maptionnaire).

Keravan kaupunki kiittää vastauksista jo etukäteen!