Suomirata logo kuva. Junarata muuttuu lentokoneeksi

Lentoradan tekninen suunnittelu – Kutsu infotilaisuuteen 28.3.2023

Suomi-rata Oy järjesti Keravalla 21.3.2023 yleisötilaisuuden Lentoradan tekniseen suunnitteluun liittyen. Tilaisuudessa esitettiin radan alustava linjaus sekä huoltoon ja rautatietunnelin rakentamiseen tarvittavien kuilujen ja ajotunnelien alustavia sijainteja Keravan alueella.

Tilaisuudessa osallistujien kysymyksiin oli vastaamassa sekä Suomi-radan että konsulttiyhtiö Sitowise Oy:n asiantuntijoita. Koska kaikkiin kysymyksiin ei ehditty vastata ja aihe herättää keskustelua edelleen, Keravan kaupunki ja Suomi-rata järjestävät uuden infotilaisuuden, jossa keravalaisilla on mahdollisuus keskustella Lentoradan suunnitteluun liittyvistä ratkaisuista tarkemmin.

Infotilaisuus järjestetään tiistaina 28.3.2023 alkaen klo 17.00 Keuda-talossa (Aimo-auditorio).
Tilaisuutta voi seurata myös etänä Teamsin kautta.

Lentorataa koskeviin kysymyksiin infotilaisuudessa vastaavat Suomi-radan toimitusjohtaja Timo Kohtamäki ja suunnittelujohtaja Siru Koski sekä Sitowise Oy:n asiantuntijat Seppo Veijovuori, Sakari Grönlund ja Kalle Holmén. Keravan kaupungilta tilaisuudessa ovat paikalla kaupunginjohtaja Kirsi Rontu ja kaupunkitekniikan toimialajohtaja Erkki Vähätörmä.

Jotta keskustelulle jäisi tilaisuudessa mahdollisimman paljon aikaa, pyydämme lähettämään Lentoradan suunnittelua koskevat kysymykset jo etukäteen Webropol-linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/8CDCC5698525B50E

Webropol-kysely sulkeutuu maanantaina 27.3. klo 12.00.

Voit tustua etukäteen 21.3. järjestetyn tilaisuuden esitysmateriaaliin, joka löytyy Suomi-rata Oy:n materiaalipankista.

Lisätietoa Lentoradasta osoitteessa https://suomirata.fi/lentorata/

Tervetuloa!