Mikä teema koristaa uusittavaa Pohjois-Ahjon risteyssiltaa? Lähetä oma ehdotuksesi 9.2. mennessä!

Lahdentien ja Porvoontien risteyksessä sijaitsevan sillan uusimistyöt alkavat loppuvuodesta 2023. Kaupunki järjestää kuntalaisille helmikuun aikana kaksi kyselyä, joissa kuntalaisilla on mahdollisuus vaikuttaa sillan visuaaliseen ilmeeseen.

Keravan Pohjois-Ahjon risteyssilta uusitaan. Lahdentien ja Porvoontien risteyksessä sijaitsevan sillan uusimistyön tarkoituksena on parantaa sillan alta kulkevien kevyen liikenteen käyttäjien turvallisuutta. Uusi silta tulee olemaan leveydeltään ja profiililtaan samanlainen kuin moottoritien sillat.

Silta saa uusimistyön yhteydessä uuden visuaalisen ilmeen, joka suunnitellaan kuntalaisten ehdotusten pohjalta. Uusi ilme tulee koristamaan sillan seinämiä ja pylväitä.

-Toivomme, että kuntalaiset kertovat rohkeasti omia ideoitaan visuaalisen ilmeen teemaksi, kannustaa suunnittelupäällikkö Mariika Lehto.

Oman ehdotuksen voi lähettää anonyymilla verkkolomakkeella. Halutessaan ehdotusta pystyy täydentämään tarkemmalla kuvauksella tai erillisellä tiedostolla. Verkkolomake on avoinna 1.–9.2.2023.

Kaupunki järjestää helmikuun aikana toisen kyselyn, jossa kuntalaiset pääsevät äänestämään omaa suosikkiaan ehdotetuista vaihtoehdoista.

Uusi visuaalinen teema tulee koristamaan uusittavan sillan seinämiä ja pylväitä.

Uusimistyöt alkavat loppuvuodesta

Pohjois-Ahjon risteyssillan uusimistyöt alkavat loppuvuodesta 2023. Työt tulevat aiheuttamaan muutoksia liikennejärjestelyissä. Kaupunki tiedottaa töiden alkamisesta ja muuttuvista liikennejärjestelyistä myöhemmin.

Lisätietoja antaa suunnittelupäällikkö Mariika Lehto (mariika.lehto@kerava.fi, p. 040 318 2086) ja projektipäällikkö Ulla Eriksson (ulla.eriksson@kerava.fi, 040 318 2758).

Uusi silta tulee olemaan leveydeltään ja profiililtaan samanlainen kuin moottoritien sillat.