Keskustele nähtävillä olevista kaavahankkeista kaupungin kaavoittajan kanssa!

Keravan kaupunki järjestää kaavapäivystyksen Keravan asiointipisteellä 30.3. Asukkaat ovat tervetulleita keskustelemaan Laurintien ja Kannistonkadun kaavaehdotuksista kaupungin kaavoittajan kanssa.

Kannistonkadun ja Laurintien kaavaehdotukset ovat nähtävillä kuukauden ajan 16.3.2023 alkaen. Nähtävilläolon aikana asukkailla on mahdollisuus kommentoida ja kertoa ajatuksiaan ehdotuksista.

Keravan kaupunki järjestää ehdotusten nähtävilläolon aikana kaavapäivystyksen, jossa asukkaat voivat tutustua kaavoihin sekä kysyä ja keskustella niistä kaupungin kaavoittajan kanssa. Kaavoittaja on tavattavissa torstaina 30.3.2023 klo 16–18 Keravan asiointipisteellä Sampolan palvelukeskuksessa (Kultasepänkatu 7, 1 krs.).

Lämpimästi tervetuloa!

Omakotitaloja Kannistoon, asuinkerrostalo Laurintien ja Viertolantien risteykseen

Kannistonkadun asemakaavamuutoksen päätavoite on mahdollistaa neljän uuden omakotitalon rakentaminen Kannistonkadun varteen. Laurintien asemakaavamuutoksen tavoitteena on puolestaan mahdollistaa neljäkerroksisen asuinkerrostalon rakentaminen Laurintien ja Viertolantien risteyksessä sijaitsevan omakotitalon tilalle.

Molemmat kaavaehdotukset ovat nähtävillä 16.3.–14.4.2023. Löydät lisätietoa kaavahankkeista kaupungin verkkosivuilta:

Lisätiedot