Pihkaniityn asemakaavaluonnosta esiteltiin asukasillassa 6.6.

Asemakaavaluonnoksen esittelyn tallenne on katsottavissa torstaihin 22.6.2023 saakka. Verkkokysely alueen virkistysreiteistä on avoinna 30.6. saakka.

Keravan kaupunki järjesti asukasillan Pihkaniitynkadun asemakaavamuutoksesta tiistai-iltana 6.6.2023. Paikan päällä Kalevan koulun liikuntasalissa oli noin 30 muutoksesta kiinnostunutta asukasta, minkä lisäksi kymmenkunta osallistujaa seurasi asemakaavaluonnoksen esittelyä etäyhteyksien avulla.

Tilaisuus alkoi kaavaluonnoksen lyhyellä esittelyllä, jonka lopuksi oli varattu aikaa erityisesti esittelyä etänä seuraavien osallistujien kysymyksille. Esittelyn jälkeen paikan päälle saapuneilla oli mahdollisuus tutustua kaavaluonnokseen tarkemmin ja keskustella suunnitelmista kaupungin kaavoittajan kanssa. Keskustelua herättivät muun muassa metsäalueet sekä liikunta- ja virkistysreitit. Asukasillan tallenne on nähtävillä kaupungin verkkosivuilla 22.6.2023 saakka.

Katso tallenne kaupungin verkkosivuilla.

Valokuva koulun liikuntasalissa olevan pöydän ympärille kerääntyneistä ihmisistä.

Asukkaat keskustelivat Pihkaniityn asemakaavamuutoksesta kaupungin kaavoittajan kanssa.

Vastaa virkistysreittejä koskevaan kyselyyn!

Pihkaniityn asemakaavaluonnos on nähtävillä 25.5.–30.6.2023. Nähtävilläolon aikana asukkaat voivat kommentoida luonnosta ja esittää siihen liittyviä kysymyksiä.

Kaupunki kerää myös kuntalaisten näkemyksiä alueen virkistysreiteistä verkkokyselyllä, joka on auki kesäkuun loppuun saakka. Vastaa kyselyyn (maptionnaire).