Juhlavuoden tapahtumat helmikuussa

Yhtenä rintamana, Kerava sykkii täyttä elämää. Sen näyttää myös juhlavuoden täysi ohjelma. Heittäydy Kerava 100 -juhlavuoden pyörteisiin ja löydä itsellesi mieluisat tapahtumat helmikuuhun.

Eeva Anundi: Keravan kasvot -ulkoilmavalokuvanäyttely 15.1.-4.2.2024

Valokuvaaja Eeva Anundin näyttely Keravan kasvot esittelee 15 keravalaisen henkilön muotokuvat ja heidän tarinansa. Kuvia on esillä yhdeksässä JCDecaux -mainostaulussa Keravan keskustassa ja lähialueilla, Keravan kirjaston aulaikkunassa sekä vanhan Anttilan näyteikkunoissa.

Lisätiedot tapahtumakalenterista.

Keravan Opisto, museopalvelut ja kaupunginkirjasto sekä Kerava-seura: Historiaa niin, että hitaampia heikottaa – luento- ja keskustelusarjan ensimmäinen osa 14.2.2024

Keravan kehittyminen kauppalasta kaupungiksi: muistelemassa pitkäaikaiset kaupunginvaltuutetut ja vaikuttajat Eero Lehti ja Markku Liimatainen. Johdantona museonpalvelujohtaja Arja Elovirta ja tutkija Susanna Paasonen esittelevät Keravaa kuvina. Tilaisuus järjestetään kirjaston Pentinkulma-salissa kello 18-20.

Lisätiedot tapahtumakalenterista.

Keravan Rumpu ja Pilli: Ystäväni Kerava – Hyvän mielen musiikki-ilta 16.2.2024

Keravan Rumpu ja Pilli tarjoaa ilmaisen viihteellisen musiikki-illan kaikille keravalaisille ja keravanmielisille, Kerava-salissa kello 19-21. Luvassa on hyvän mielen musiikkia menneiltä vuosikymmeniltä, unohtamatta elämäniloisia afrokuubalaisia rytmejä.

Lisätiedot tapahtumakalenterista.

Taide- ja museokeskus Sinkka: Sinkan talviloman perhepäivät 20.-22.2.2024

Sinkan talviloman perhepäivillä 20.–22.2. klo 12–16 juhlistetaan 100-vuotiasta Keravaa Juhlariksalla halki elämän -näyttelyssä. Ota koko perhe mukaan ja saavu tutustumaan värikkäisiin ja elämänmakuisiin teoksiin, sekä ihmettelemään paperiteatterihahmojen tekemistä työpajassa!

Lisätiedot tapahtumakalenterista.

Karuselli juhlii 100-vuotiasta Keravaa kahtena päivänä helmikuussa

Lauantaina 24.2. ohjelmassa on:

  • Iskelmätähti Janne Tulkki klo 12 ja 14
  • Juhlaprinsessan Lumikuningatar klo 11 ja 13
  • Lapsille kasvomaalausta klo 12-16

Tiistaina 27.2. Karusellissa järjestetään Jokerit-fanitapaaminen klo 16.30-18.30. Menossa mukana on kiekkoilijoita sekä maskotti Otto.

Lisätiedot Karusellin sivuilta.

Keravan kansantanssijat ry: Kerava 100 – tanssin ja laulun juhlaa 28.2.2024

Tanssin ja laulun monipuolinen tapahtuma kirjastossa kello 15-20, juhlistaa Keravan satavuotispäivää, Keravan kansantanssijoiden 45 vuotista taivalta, Kalevalan päivää sekä karkausvuotta. Esiintymässä iso liuta erilaisia tanssi- ja musiikkiryhmiä.

Lisätiedot tapahtumakalenterista.

Keravan kaupunginkirjasto: #SataLainaa kirjastosta 1.1.-31.12.2024

Keravan 100-vuotisjuhlan kunniaksi kirjasto kannustaa kaikkia tiedon, taidon, kulttuurin ja kokemusten äärelle. Ota kaikki ilo irti kirjaston palveluista! Oletko sadan lainan sankari? Ota kirjastosta #SataLainaa-esite ja kirjaa siihen vuoden 2024 aikana Kirkes-kirjastoista lainaamasi aineistot.

Lisätiedot tapahtumakalenterista.

Ohjelmisto täydentyy pitkin vuotta

Huomaathan, että juhlavuoden ohjelmisto täydentyy pitkin vuotta ja muutokset ovat mahdollisia. Seuraathan siis Keravan kaupungin tapahtumakalenteria, pysyäksesi ajan tasalla.

Kaikki juhlavuoden ohjelmat tapahtumakalenterissa.