Juhlavuoden tapahtumat maaliskuussa

Yhtenä rintamana, Kerava sykkii täyttä elämää. Sen näyttää myös juhlavuoden täysi ohjelma. Heittäydy Kerava 100 -juhlavuoden pyörteisiin ja löydä itsellesi mieluisat tapahtumat maaliskuuhun.

Taide- ja museokeskus Sinkka: Maaliskuun ilmaissunnuntai 3.3.2024

Sinkan Juhlariksalla halki elämän -näyttelyyn ilmainen sisäänpääsy sunnuntaina 3.3.2024. Museo on avoinna kello 11-17.

Juhlariksalla halki elämän -näyttely nähtävillä 19.5.2024 saakka.

Lisätiedot tapahtumakalenterista.

Keravanjoen koulun vanhempainyhdistys: Jari Sinkkosen luento – Vanhemmuuden antoisa pesti 13.3.2024

Tervetuloa inspiroivaan ja opettavaiseen iltaan 13.3.2024 kello 17-20 Keravanjoen koululle, jossa syvennytään vanhemmuuden moninaisiin haasteisiin.

Tämä erityinen tapahtuma tarjoaa vanhemmille tärkeää tietoa lapsen/nuoren hyvään kasvuun ja vertaistukea kasvatuksen poluilla.

Tapahtuman pääpuhujana on lastenpsykiatrian erikoislääkäri ja psykoterapeutti Jari Sinkkonen. Erityisvieraana tapahtumaa tähdittää lapsia ja nuoria urheilun avulla tukeva Icehearts.

Lisätiedot tapahtumakalenterista.

Ylikeravan Rotaryklubi ry: Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikka 16.3.2024

Avoin tilaisuus Keravan lukiolla 16.3.2024 kello 13-15.

Ohjelma:

Kahvit: 13:00-13.30/13.40

Tilaisuuden avaus: Ritva Semi, Piirin 1420 rotarykuvernööri

Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikka: Jarmo Lindberg, kansanedustaja, puolustusvoimain komentaja evp.

Nuorisovaihto: Pertti Tuomi rehtori, Keravan lukio

Musiikkia: Keravan Mieslaulajat  

Tilaisuuden päätössanat: Jorma Virtanen, Ylikeravan RK:n presidentti

Lisätiedot tapahtumakalenterista.

Keravan Opisto, Kerava-seura, Keravan kirjasto ja museopalvelut: Tähtiä Keravalta – Sherwood 100: Taivaallinen trio Pohjolan-Pirhoset 20.3.2024

Tähtiä Keravalta – Sherwood 100 -keskusteluilta kirjaston Pentinkulma-salissa 20.3.2024 kello 18-20.

Millainen oli 50-luvun lopun ja 60-luvun Kerava sisaruskatraan silmin? Muistojensa Keravasta tulevat keskustelemaan Pohjolan Pirhosen pappissisarukset Antti, Ulla ja Jukka.

Tähtiä Keravalta -illat juontaa ja moderoi Samuli Isola, kotiseutuaktiivi, toimituspäällikkö ja kulttuurin monikäyttäjä.

Lisätiedot tapahtumakalenterista.

Keravan Opisto: Tule kutomaan räsymatto itsellesi 18.1.-31.5.2024

Keravan Opiston kudonta-asema on mukana juhlistamassa satavuotiasta Keravaa tarjoamalla keravalaisille mahdollisuuden tutustua yhteiseen arvokkaaseen kulttuuriperintöömme ja arjen taiteeseen ja luovaan materiaalien uudelleenkäyttöön: räsymaton kudontaan.

Kudonta-aikaa varataan kullekin muutama päivä, oman aikasi voit varata ohjaajalta. Ohjaaja on paikalla maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-13 ja torstaisin klo 14-18. Kudonta-asemalla voi työskennellä päivittäin klo 7-21.30 välillä. Ilmaismattoon voit varata aikoja toukokuulle asti.

Lisätiedot tapahtumakalenterista.

Keravan kaupunginkirjasto: #SataLainaa kirjastosta 1.1.-31.12.2024

Keravan 100-vuotisjuhlan kunniaksi kirjasto kannustaa kaikkia tiedon, taidon, kulttuurin ja kokemusten äärelle. Ota kaikki ilo irti kirjaston palveluista! Oletko sadan lainan sankari?

Ota kirjastosta #SataLainaa-esite ja kirjaa siihen vuoden 2024 aikana Kirkes-kirjastoista lainaamasi aineistot. Kun sata lainaa on täynnä, palauta lista Keravan kirjastoon. Kaikki osallistujat saavat pienen muiston.

Lisätiedot tapahtumakalenterista.

Ohjelmisto täydentyy pitkin vuotta

Huomaathan, että juhlavuoden ohjelmisto täydentyy pitkin vuotta ja muutokset ovat mahdollisia. Seuraathan siis Keravan kaupungin tapahtumakalenteria pysyäksesi ajan tasalla.

Kaikki juhlavuoden tapahtumat tapahtumakalenterissa.