Juhlavuoden tapahtumat tammikuussa

Yhtenä rintamana, Kerava sykkii täyttä elämää. Sen näyttää myös juhlavuoden täysi ohjelma. Heittäydy Kerava 100 -juhlavuoden pyörteisiin ja löydä itsellesi mieluisat tapahtumat tammikuuhun.

Kerava 100 -ilotulitus 31.12.2023

Aurinkomäellä järjestetään uudenvuodenaattona kaikille avoin ilotulitusnäytös. Esitys sisältää sata kunnialaukausta sekä ilotulitusosion ammuttuna Keravan väreissä. Ilotulitus alkaa klo 18 ja näytöksen kesto on noin 10 minuuttia. Ilotulitteet ampuu Skystar.

Lisätiedot tapahtumakalenterista.

Audiovisuaalisen taiteen festivaali – Reflektor Kerava 100 Special 25.-28.1.2024

Audiovisuaalisen taiteen festivaali Reflektor saapuu juhlistamaan 100-vuotiasta Keravaa. Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma muuttaa kaupungin ytimen taiteen näyttämöksi neljän päivän ajaksi, aina kello 18-22.

Lisätiedot tapahtumakalenterista.

Keravan musiikkiopiston Näppärikonsertti 28.1.2024

Keravan musiikkiopiston kolmipäiväisen näppärikurssin päätöskonsertti. Lavalla yli 100 soittajaa musiikkiopistosta ja Uudeltamaalta. Konsertissa ensiesitetään Kerava 100-laulu. Konsertti alkaa kello 14 ja sisäänpääsy on ilmainen.

Lisätiedot tapahtumakalenterista.

Ohjelmisto täydentyy pitkin vuotta

Huomaathan, että juhlavuoden ohjelmisto täydentyy pitkin vuotta ja muutokset ovat mahdollisia. Seuraathan siis Keravan kaupungin tapahtumakalenteria, pysyäksesi ajan tasalla.

Kaikki juhlavuoden ohjelmat tapahtumakalenterissa.