Kulttuuria Keravalla

Nuoret tanssivat Keravan YungFest-tapahtumassa.

Kiva, että tällaisia järjestetään. Kävimme myös kesäkuussa Keravan päivän konsertissa. Sirkusmarkkinat on vähän kuin Cirque du Soleil, mutta halvempi.

Sirkusmarkkinoiden osallistuja kesäkuussa 2022

Keravalla on mahdollista nauttia tasokkaasta kulttuurista, taiteesta, urheiluelämyksistä sekä heittäytyä kiinnostavien kaupunkitapahtumien pyörteisiin. Kulttuurinen eloisuus syntyy kaupunkilaisten omasta aktiivisuudesta ja ammattitaitoisesta kulttuuripalvelujen tuottamisesta.

Keravan kulttuuripalvelut järjestää ja koordinoi vuosittain useita tapahtumia, muun muassa Keravan päivän, Sirkusmarkkinat ja Keravan joulun sekä tuottaa ohjelmasisältöjä Keudan Kerava-saliin ja kirjaston Pentinkulmaan. Tapahtumia ja tilaisuuksia toteutetaan yhteistyössä kaupungin eri toimijoiden, järjestöjen ja taiteilijoiden kanssa.

Kulttuuripalvelujen tuottamat tapahtumat löydät Keravan tapahtumakalenterista. Kalenteri on avoin julkaisualusta kaikille Keravalla tapahtumia järjestäville toimijoille.

Keravan kaupunki edistää kaupunkilaisten omaehtoista toimintaa myöntämällä avustuksia ja apurahoja yhdistyksille, taiteilijoille ja toimijoille, jotka tuottavat taide- ja kulttuurisisältöjä Keravalla.

Tärkeä osa kulttuuripalvelujen toimintaa on kulttuurikasvatussuunnitelman toteuttaminen yhdessä koulujen ja kulttuuri- ja taidetoimijoiden kanssa.

Keravan taiderastit

Keravan taiderastit -kierrokselle on koottu kaupungin julkisia taideteoksia. Reitti on noin kahden kilometrin mittainen ja sen varrella on 20 julkista teosta.

Ota yhteyttä

Kulttuuripalvelut

Käyntiosoite: Keravan kirjasto, 2. kerros
Paasikivenkatu 12
04200 Kerava
kulttuuri@kerava.fi