Varaa ohjelma päiväkotiryhmille

Kulttuuripolun 2023-2024 ohjelmat päiväkotiryhmille löytyvät tältä sivulta.

Alle 3-vuotiaat, kirjallisuus ja näyttelyt

Lukulaukut

Kulttuuripolulla tuetaan alle 3-vuotiaiden lukuintoa sekä vahvistetaan lapsen taiteellista toimijuutta ja sanojen tunnistamista. Varhaiskasvatuksen henkilökunta lainaa kirjastolta lukulaukkuja, joiden avulla tutustutaan kirjoihin ja tehtäviin. Lukulaukkujen aiheina ovat Kuka minä olen?, Värit tai Arjen puuhat. Toteutus koko toimintavuoden ajan.

Lukulaukkujen tiedustelut: kirjasto.lapset@kerava.fi

Lukuviikolla tutustutaan erityisesti kirjaston tuottamiin sisältöihin ja tehdään kirjastovierailuja.

MiniSinkka-opastukset

Alle 3-vuotiaille tarjotaan MiniSinkka-opastuksia taidenäyttelyjen sopiessa alle 3-vuotiaille. Näyttelyopastukset Sinkkaan tarjotaan koko vuoden ja Heikkilään kevätlukukaudella.

Opastusten tiedustelut: sinkka@kerava.fi

3–5-vuotiaat, kirjallisuus, näyttelyt ja musiikki

Lukulaukut

Kulttuuripolulla tuetaan 3–5 -vuotiaiden lukuintoa sekä vahvistetaan lapsen taiteellista toimijuutta ja sanojen tunnistamista. Varhaiskasvatuksen henkilökunta lainaa kirjastolta lukulaukkuja, joiden avulla tutustutaan kirjoihin ja tehtäviin. Lukulaukkujen aiheina ovat Sanataidetta ja Mediaa, Ystävyys, Tutkitaan yhdessä tai Tunteet. Toteutus koko toimintavuoden ajan.

Lukulaukkujen tiedustelut: kirjasto.lapset@kerava.fi.

Lukuviikolla tutustutaan erityisesti kirjaston tuottamiin sisältöihin ja tehdään kirjastovierailuja.

MiniSinkka-opastukset

3–5-vuotiaille tarjotaan MiniSinkka-opastuksia taidenäyttelyjen sopiessa 3-5-vuotiaille. Näyttelyopastukset Sinkkaan tarjotaan koko vuoden ja Heikkilään kevätlukukaudella.

Opastusten tiedustelut: sinkka@kerava.fi

Ohjelmat toteuttavat yhteistyössä Keravan kaupungin kirjastopalvelut, museopalvelut ja varhaiskasvatus.

KUPO EXTRA Päiväkodit

20.–27.11.2023 on tarjolla Konserttikeskuksen esityksiä päiväkodeille. Tarkempi aikataulu sekä ilmoittautumislinkki esityksiin on lähetetty päiväkodeille sähköpostitse.