Nuorisotilat

Keravan kaupungin nuorisotilat, Ahjon kylätalo, keskustan Tunneli, Savion Elzu ja liikkuva nuorisotila Kerbiili tarjoavat nuorille mahdollisuuden erilaisiin toimintoihin turvallisessa ympäristössä. Nuorisotiloilla voi viettää aikaa ystävien kanssa, pelata lautapelejä, pingistä, biljardia ja pleikkarilla, surffata netissä ja kokkailla. Nuorisotiloissa järjestetään myös elokuvailtoja, discoja ja konsertteja, ja aina on mahdollisuus keskusteluun ammattitaitoisen nuorisotyöntekijän kanssa.

Nuorisotilat ovat kiinni kesän.
Tunneli, Elzu ja Ahjon kylätalo avautuvat jälleen alkusyksystä.

Kesän ajan nuorisotyöntekijöitä pääsee tapaamaan liikkuvaksi nuorisotilaksi muokatulla Kerbiili/Walkers -matkailuautolla!

Varhaisnuorille suunnattua Kerbiili-toimintaa on tiistaista torstaihin klo 14-16:30 ympäri kaupunkia. 3.-6.-luokkalaisten Kerbiili-toiminnassa autossa ja sen ympärillä toteutetaan pelitoimintaa: mukana autossa muun muassa lautapelejä ja pallopelejä.
Tervetuloa mukaan toimintaan!

Nuorille suunnattua Walkers-toimintaa puolestaan on kesän ajan pääosin tiistaista lauantaihin klo 17 alkaen. Nuorisotyöntekijöihin voi olla yhteydessä ja ehdottaa toimintapaikkoja.

Molemmissa toiminnoissa pysähdyspaikat päätetään tarpeen mukaan ja nuoret voivat myös kutsua auton luokseen puhelimen 040-318 4553, sekä esimerkiksi sosiaalisen median kautta.

Oranssipuseroinen nuori tanssii muiden nuorten seuratessa ympärillä.