Keski-Uudenmaan Pride 2023 Aurinkomäen katsomo täynnä yleisöä.

Hae kulttuurin kohdeavustusta 15.5.2024 mennessä

Tule mukaan toteuttamaan taide- ja kulttuurisisältöjä keravalaisille! Kulttuuriavustuksia myönnetään pääsääntöisesti Keravan alueella toimiville kulttuuri- ja kotiseututoimintaa sekä taiteellista työtä harjoittaville ja harrastaville yhteisöille, ryhmille ja yksityisille henkilöille. Tuen tavoitteena on yhteisöllisyyden ja paikallisen tapahtumatarjonnan lisääminen.

Kulttuurin kohdeavustukset voi hakea monenlaiseen toimintaan

Kohdeavustusta voi hakea monipuolisesti erilaisten kulttuuri- ja tapahtumasisältöjen toteuttamiseen. Ammattitaiteilijat, ammattilaisryhmät, yksityishenkilöt tai niiden muodostamat työryhmät, harrastajat sekä kulttuuriyhdistykset voivat hakea kulttuurin kohdeavustusta. Avustettavia kohteita voivat olla esimerkiksi esityksen, näyttelyn tai tapahtuman toteuttaminen, tilaustyö tai julkaisu- tai ohjaustoiminta.

Avustushakemukset arvioidaan hakemuksessa kuvatun suunnitelman perusteella ja hakemuksia vertaillaan keskenään. Arvioinnissa kiinnitetään erityistä huomiota toiminnan laatuun ja kulttuurihyvinvoinnin edistämiseen Keravalla. Toiminnan laatua arvioidaan suunnitelman sisällön sekä mahdollisten aiempien näyttöjen perusteella.

Lisätietoja avustusperiaatteista: Avustusperiaatteet (pdf)

Hakuaika ja hakulomakkeet

Hae kulttuurin kohdeavustusta viimeistään 15.5.2024 klo 16.00 mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei voida käsitellä.

Kohdeavustuksia haetaan sähköisen lomakkeen kautta. Valitse haettavaksi avustukseksi lomakkeella kohdeavustus.  Avaa hakulomake.

Kulttuurin kohdeavustukset ovat haettavissa kaksi kertaa vuodessa. Vuoden 2024 ensimmäinen avustushaku toteutettiin jo marraskuussa 2023.

Lisätietoja

  • kerava.fi/avustukset
  • Keravan kaupungin kulttuuripalvelupäällikkö Saara Juvonen, saara.juvonen@kerava.fi, 040 318 2937