Jokerit pelaa Mestistä Keravalla ensi kaudella, jäähallin muille käyttäjille varmistetaan riittävästi jääaikaa

Jääkiekkoliiton liittohallitus myönsi kokouksessaan tiistaina 28.2. Jokereille Mestis-sarjapaikan. Jokereiden kotihalli Mestis-kaudella 2023–24 on Keravan jäähalli. Lisäksi joukkue pelaa osan otteluistaan Helsingin jäähallissa. Asiaa käsiteltiin Keravan kaupunginhallituksen kokouksessa maanantaina 27.2.

Neuvotteluja Jokereiden kanssa on käyty rakentavassa ja hyvässä hengessä. Kaupungin lähtökohtana keskusteluissa on alusta asti ollut, että jäähallia käyttäville muille seuroille ja tahoille voidaan varmistaa hyvät toimintaedellytykset myös jatkossa.

KJT Ice Sports Arena Oy:n kanssa on saatu hyvässä yhteistyössä sovittua harjoitushallin käytöstä pelipäivien aikana jääaikojen riittävyyden varmistamiseksi.

”Kartoitimme ennen päätöksen tekemistä myös muiden jäähallia käyttävien seurojen näkemyksiä ja saamamme palaute oli myönteistä. Tällä oli keskeinen merkitys asian etenemisen kannalta”, kertoo Keravan kaupungin liikuntapalvelujohtaja Eeva Saarinen.

”On hienoa, että Keravalla nähdään ensi kaudella kovatasoista jääkiekkoa. Jokereiden Mestis-taipaleen alkaminen juuri täällä lisää varmasti alueen asukkaiden kiinnostusta lajia kohtaan”, iloitsee KJT Hockeyn toiminnanjohtaja Jussi Särkkä.

Alueella toimivat muodostelmaluistelijat ja taitoluistelijat näkevät, että perinteisen jääkiekkoseuran peleillä Keravalla on myönteisiä vaikutuksia.

”Uskomme, että Mestis -pelien kautta Keravan jääurheiluseurat saavat kokonaisuudessaan aiempaa laajempaa näkyvyyttä. Samalla on tärkeää, että seurojemme harjoitusmahdollisuuksista pidetään huolta”, toteavat Keravan luistinseuran puheenjohtaja Hanna Welling ja Keski-Uudenmaan Muodostelmaluistelijoiden puheenjohtaja Liisa Kangas.

Lisätiedot

Liikuntapalvelujohtaja Eeva Saarinen, puh. 040 318 2246, eeva.saarinen@kerava.fi
Viestintäjohtaja Thomas Sund, puh. 040 318 2939, thomas.sund@kerava.fi