Kerava-Sipoo Liikuntahallit Oy kilpailuttaa uudelleen hallien rakennusurakan

Kerava-Sipoo Liikuntahallit Oy:lle rakentamiseen aiemmin myönnetty miljoonan euron valtionavustus on saatu siirrettyä tälle vuodelle sillä edellytyksellä, että rakentaminen alkaa 30.9.2024 mennessä.

Kerava-Sipoo Liikuntahallit Oy:n hallitus päätti viime vuoden lokakuussa keskeyttää Keinukallion yleisurheilu- ja sisäpelihallin sekä jalkapallohallin rakennusurakan hankintamenettelyn. Keskeyttämisen syynä oli tavoitehinnan ylittäneet urakkatarjoukset.

Nyt kilpailutus avataan uudelleen. Kilpailutettavaa kokonaisuutta on hieman muutettu ja pienennetty alkuperäisestä, ja tilat hyödynnetään tehokkaammin.

Uudessa suunnitelmassa 300 metrin juoksurata on muuttunut 200 metrin juoksuradaksi, jossa on kiinteät kallistetut kaarteet. 100 metrin juoksuradalla on nyt viisi rataa kuuden sijaan. Suunnitelmista on poistettu kuusi sulkapallokenttää, joita alun perin kaavailtiin yleisurheiluhallin puolelle. Mailapelien harrastusmahdollisuus kuitenkin säilyy hallien sisäpelialueen yhteydessä.

Suunnitelmissa yleisurheiluhallin puolella on edelleen kaksi salibandykenttää, ja jalkapallohallissa on täysmittainen jalkapallokenttä sekä harjoituslyöntipaikat kriketille. Lisäksi voimistelualuetta on optimoitu.

Rakennusurakan kilpailutus järjestetään 8.4.–17.5.2024. Tavoitteena on, että hallit olisivat käytössä 1.1.2026.

Lisätiedot

Kerava-Sipoo Liikuntahallit Oy
Hallituksen puheenjohtaja Teppo Verronen, teppo.verronen@kerava.fi, 040 318 2322