Keravan kaupunki järjestää liikuntavälinekierrätyksen – tule tekemään löytöjä!

Löytyykö kaapeistasi tarpeettomaksi tai pieneksi jääneitä ulkoliikuntavälineitä, tai kaipaatko itse välineitä alkavalle talviliikuntakaudelle? Osallistu liikuntavälinekierrätykseen!

Jäähallin toimistolle osoitteeseen Metsolantie 3, saa tuoda 13.–17.11. klo 9–18 välisenä aikana hyväkuntoisia ja ehjiä ulkoliikuntavälineitä, kuten suksia, luistimia ja muita liikuntavarusteita.

-Liikuntavälinekierrätys järjestetään ensimmäistä kertaa ja toivomme, että mahdollisimman moni toisi itselleen tarpeettomia välineitä kierrätykseen. Panostamme ekologisuuteen kaikessa toiminnassamme ja haluamme tällä tempauksella tarjota mahdollisuuden laittaa hyvää kiertämään, kertoo Keravan kaupungin liikuntapalvelujohtaja Eeva Saarinen.

Kierrätettyjen liikuntavälineiden tori on avoinna jäähallin toimistolla keskiviikkona 22.11. ja torstaina 23.11. kello 14–18. Näinä aikoina kierrätykseen lahjoitettuja liikuntavälineitä voi tulla hakemaan itselleen maksutta. Valikoiman laajuus riippuu siitä, miten paljon lahjoituksia tulee.

Liikuntavälinekierrätyksen infon löydät myös kaupungin tapahtumakalenterista: tapahtumakalenteri.