Keravan maauimalalla on ollut vilkas kesäkausi

Keravan maauimalalla on jälleen menestyksekäs kesäkausi takana. Asiakkaita on riittänyt hyvin, sillä kesäkuussa kävijöitä kertyi reilu 19 000 tuhatta ja heinäkuussa maauimalan palveluita hyödynsi jopa reilu 10 000 henkilöä. Kävijämäärät ovat kesän mittaan vaihdelleet päivittäin, riippuen sääolosuhteista, kertoo liikuntaesimies Arja Vakkila.

Maauimalassa maanantai- ja keskiviikkoaamuisin järjestetyt vesijumpat ovat saaneet osakseen paljon kehuja ja kiitosta ja osallistujia on riittänyt. Lapsille maauimalan vetonauloina ovat toimineet hyppytorni, leikkipaikka sekä nurmialue. Paikan päällä on jokaiselle jotakin, joten perheillä on ollut mahdollista viihtyä maauimalassa vaikka koko päivän.

Vielä ehdit maauimalaan tänä kesänä

Maauimala on auki 20.8. asti tavallisten aukiolojen mukaan maanantaista perjantaihin klo 06–21 ja lauantaista sunnuntaihin klo 10–19. Alkaen 21.8. maauimala on mahdollisesti vielä lyhennetyillä aukioloajoilla avoinna säiden salliessa. Lyhennetyistä aukioloista ilmoitetaan mahdollisimman pian.

Keravan uimahalli avataan 21.8.

Uimahalli avataan maanantaina 21.8. kello 6.00 ja avaamisen jälkeen se on avoinna normaalisti maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaihin klo 06–21. Tiistaisin halli on avoinna klo 11-21 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11–19.

Uimahallin kuntosalit avataan 7.8.

Uimahallin kuntosalit avataan maanantaina 7.8. ja ne ovat avoinna 20.8. saakka arkisin seuraavasti:

  • maanantaisin ja torstaisin klo 8-16
  • tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12–20

Uimahallin avauduttua kuntosalit ovat avoinna samoilla aukioloajoilla kuin uimahalli.

Lisätietoja