Keravan lukion joukkue on voittanut kevään 2024 Educational Masters-turnauksen.

Keravan lukion joukkue on voittanut kevään 2024 Educational Masters Minor -turnauksen

Toisen asteen oppilaitosten välisessä elektronisen urheilun Educational Masters Minor -turnauksessa Keravan lukion voittoisassa joukkueessa pelasivat Arttu Kajaus, Arttu Leino, Miio Korhonen, Teemu Roisko, Anders Koukka ja Jan-Erik Koukka. Kilpailu käytiin Tampereella 14.5.2024. Mitä suurimmat onnittelut Educational Masters Minor -turnauksen voitosta Keravan lukion opiskelijajoukkueelle! Kilpailun järjestäjä Incoach palkitsee Edumastersin 1. sijan palkintopotilla sekä kultamitaleilla.

Educational Masters @Esportal on elektronisen urheilun ja peliharrastamisen koululiiga

Educational Masters on eri kouluasteille suunnattu elektronisen urheilun liiga, jossa koulut ottavat toisistaan mittaa Counter Striken parissa! Minor-tasolla kisaavat Suomen toisen asteen oppilaitokset ja Major-liigassa keskenään mittelevät korkeakoulut. Koululiiga järjestetään joka kevätlukukaudella maalis-toukokuu akselilla. Koululiigassa osallistujat edustavat omia oppilaitoksiaan ja oppilaitoksista voi olla useampia joukkueita mukana. Minor-liigan pelejä striimataan säännöllisesti koululiigan Twitch-kanavalle. CS-liigaa toteutetaan yhdessä Esportalin, Koululiikuntaliiton, Opiskelijoiden Liikuntaliiton, Saku ry:n ja Suomen elektronisen urheilun liiton kanssa. Liigatoiminnan koordinaattorina toimii Incoach.

Kilpailun järjestäjänä toimii Suomen johtavaa pelivalmennusta ja -opetusta tarjoava Incoach

Kilpailun järjestäjä Incoach on Suomen johtavaa pelivalmennusta ja -opetusta tarjoava yritys, tavoitteenaan mahdollistaa esports-valmennus kaikille pelaamisesta kiinnostuneille. Incoachin pelivalmennus on osana jo yli 2000 nuoren arkea Suomessa. Incoach haluaa mahdollistaa pelaamisen jokaiselle siitä kiinnostuneelle nuorelle ja tarjoaakin etänä toimivia peli- ja digikerhoja ympäri Suomen. Etäharrastaminen mahdollistaa tutustumisen uusiin kavereihin yli koulu- ja kuntarajojen, ja kun harrastus tapahtuu kotona, koulukyyditkään eivät ole ongelma.

Lisätietoja

Rehtori Pertti Tuomi
pertti.tuomi@kerava.fi