Hohtofanttila bileet kokosi yli 300 nuorta Anttilan tiloihin

Vanhan Anttilan tavaratalon tiloissa Keravan keskustassa järjestettiin perjantaina 24.3. nuorille suunnatut hohtobileet. Tapahtuma oli menestys, sillä paikalle saapui yli kolmesataa 13–17- vuotiasta nuorta viettämään hauskaa iltaa.

Illan musiikista vastasi kaksi ammatti-DJ:tä, joilla oli mukana laadukas äänentoisto ja valolaitteisto. Jokainen nuori sai itselleen hohtotikkuja ja bileissä oli mahdollisuus maalauttaa UV-valossa hohtava maalaus. Päihteetön ja ilmainen tapahtuma alkoi kello 18 ja päättyi kello 22.

-Selvästi tällaiselle ohjelmalle on nuorten keskuudessa kysyntää. Ilta oli todella onnistunut! Sekä nuorilla että henkilökunnalla oli hyvä ja rento meininki. Illan aikana emme havainneet minkäänlaisia järjestyshäiriöitä, iloitsee Keravan kaupungin johtava nuoriso-ohjaaja Ville Tuominen.

Useat nuoret toivoivat myös uutta vastaavaa tilaisuutta. Oli hienoa huomata, että tavoitamme nuoret sosiaalisen median kanaviemme kautta hyvin, jatkaa Tuominen.

Tapahtuma oli osa Anttila Elää! -tapahtumasarjaa, joka jatkuu vielä 8.4. saakka. Kaikki Anttilan tapahtumat kootaan kaupungin tapahtumakalenteriin (tapahtumat.kerava.fi).

Bileet järjesti Keravan kaupungin nuorisopalvelut. Järjestyksenvalvonnasta sekä narikasta vastasi Securitas Events Oy. DJ:t, valot ja ääni tilattiin PopMastersin kautta.

Kiitos nuorille mahtavasta menosta!