Ilmoittaudu mukaan Kesärinteen Leirikesän yöleireille Tuusulaan

Kesärinteen Leirikesä on kaikille noin 7–12-vuotiaille lapsille ja nuorille tarkoitettu yöleiri Tuusulassa Kesärinteen leirikeskuksessa. Leirikeskus sijaitsee luonnon helmassa, jossa koetaan metsä ja järvi jo heti ulko-ovella.

Leirit järjestetään yhteistyössä Keravan kaupungin nuorisopalveluiden kanssa, joten keravalaiset lapset pääsevät leirille hieman muita edullisemmin ja keravalaisille lapsille on varattu isompi määrä paikkoja leiriltä.

Yöleiri luonnon helmassa on lapsen ikioma loma ja turvallinen seikkailu

Kesärinteen leireillä seikkailee kerralla noin 40 leiriläistä ja leirit järjestetään kesäkuussa 2023. Leirin ohjelmassa koetaan perinteistä leiritunnelmaa, jossa retkeily, luonto ja nuotiot ovat osa yhteisöllistä ja kokemuksellista leiripäivää. Välillä pulahdetaan myös uimaan Rusutjärveen tai nautitaan kesäpäivistä kanotoiden.

Kesärinteen Leirikesän leireillä jokaiselle lapselle tarjotaan yhteisöllinen leirikokemus tunnelmallisessa ja turvallisessa ympäristössä. Leiriläiset ja ohjaajat tekevät yhdessä kivaa leiriohjelmaa, jotka takaavat leiriläisille parhaat kesäpäivät yhdessä kavereiden kanssa.

Lisätiedot ja varaaminen

Tutustu Kesärinteen leireihin ja varaa paikka Leirikesän verkkosivuilla.

Muut kaupungin järjestämät leirit kesällä 2023

Keravan kaupunki järjestää myös muita leirejä 9–12 sekä 7–9-vuotiaille lapsille kesällä 2023. Tutustu valikoimaan Keravan verkkosivujen uutisissa.

Kuva: Lauri Hytti