18.5. Sydämessä sykkii Kerava – ilmoittaudu mukaan juhlavuoden yhteisölliseen kaupunkitapahtumaan

Kutsumme taiteilijat, yhdistykset, seurat, yhteisöt, yritykset ja muut toimijat mukaan juhlavuoden kaupunkitapahtumaan Sydämessä sykkii Kerava lauantaina 18.5. Kaupungin ydinkeskustaan sijoittuvassa koko päivän tapahtumassa juhlistetaan satavuotiasta Keravaa yhteisöllisesti ja monimuotoisesti!

Tapahtumapäivä tulee olemaan täynnä inspiroivaa ohjelmaa, osallistavia aktiviteetteja sekä sykähdyttäviä hetkiä, kuten keravalaiskuorojen sataäänisesti soiva megakuoro. Kävelykadun esittelypisteillä pääsee tutustumaan monipuolisesti paikallisten yritysten, yhdistysten, seurojen ja järjestöjen toimintaan, tuotteisiin ja palveluihin. Kokonaisuuteen sisältyy myös taiteen perusopetuksen toimijoiden Kipinä taideharrastuksen tapahtumapäivä, joka tarjoilee kuvataidetta, musiikkia, tanssia ja teatteria eri muodoissaan.

Monia mahdollisuuksia osallistua

Koko perheen tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tuoda toimintaanne, tuotteitanne ja palvelujanne tutuiksi kaupunkilaisille. Osallistua voi monin tavoin, esimerkiksi tuottamalla ohjelmasisältöä, kävelykadulle sijoittuvalla esittely-/myyntipisteellä, tai vaikka tarjouksin tai ohjelmalla oman liiketilan puitteissa, jos se sijaitsee ydinkeskustassa.

Osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ilmoittautumista ja tarvittaessa oman esittelypisteen tuomista (teltta, pöytä tms.). Kaupunki määrittelee esittelypisteiden sijoittelun kävelykadulle. Juhlavuoden ohjelmissa, toiminnoissa tai tuotteissa ei saa esiintyä minkäänlaisia syrjiviä tai asiattomia elementtejä.

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu mukaan nyt – tehdään yhdessä keravalaisille unohtumaton päivä!
Klikkaa ilmoittautumislomakkeeseen tästä.

Ilmoittauduthan viimeistään 10.4. mennessä.

HUOMIO! Keravan päivä järjestetään tänä vuonna ruokaan ja kulttuuriin keskittyvänä katutapahtumana yhteistyössä Kokkikartanon kanssa. Mikäli siis olit miettinyt ohjelmaa ja osallistumista Keravan päivään, oikea tapahtuma sille on juuri Sydämessä sykkii Kerava -tapahtuma 18.5.