Keravalla järjestetään maksutonta ohjelmaa asunnottomille Asunnottomien yönä 17.10.

Asunnottomien yötä vietetään tiistaina 17. lokakuuta YK:n köyhyyden ja syrjäytymisen vastaisena päivänä eri puolilla Suomea. Tämän vuoden teemana on: Kenelle kaupunki kuuluu?

Keravan kaupunki tarjoaa Asunnottomien yönä maksuttoman sauna- ja uintivuoron asunnottomille ja jakaa lahjoitettuja villasukkia lämpöä tarvitseville. Keski-Uudenmaan Nuorisoasuntoyhdisty ry järjestää asunnottomille suunnatun tapahtuman kierrätysmyymälä Kirsikan takapihalla.

Keravan uimahallin maksuton sauna- ja uintivuoro

Maksuttomalle sauna- ja uintivuorolle pääsee tiistaina 17.10. klo 18-20:30. Kyseisenä päivänä uimahalli suljetaan klo 21. Kulku uintivuorolle tapahtuu kassan kautta, josta saa sisäänpääsyrannekkeen. Uimahalli on uintivuoron aikana avoinna kaikille muillekin asiakkaille. Lämpimästi tervetuloa saunaan ja uimaan!

Lahjoita villasukat asunnottomalle

Kuka tahansa voi lahjoittaa villasukkia, joita jaetaan Asunnottomien yön maksuttomalla uintivuorolla. Tuomalla villasukat Keravan uimahallin kahvioon 9.10.–17.10. välisenä aikana lahjoitat lämpöä sitä tarvitsevalle.

Asunnottomien yön tapahtuma Keravalla

Keski-Uudenmaan Nuorisoasuntoyhdistys ry järjestää asunnottomille suunnatun tapahtuman kierrätysmyymälä Kirsikan takapihalla (Aleksis Kiventie 6) 17.10. klo 14–20.

Tapahtumassa jaetaan lämpimiä vaatteita, annetaan suun terveyden neuvontaa, järjestetään lapsille suunnattua askartelua sekä taidepaja aikuisille. Ohjelmassa on myös musiikkiesityksiä ja puheita. Tarjolla on makkaraa, kahvia ja mehua sekä muuta pientä purtavaa.

Tapahtuman yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Keravan kaupunki, Onnila Kerava, Taidepaja Taiku ja Keravan seurakunta.

Lisätietoja Facebookista: Asunnottomien yö Kerava