Keravan kaupunki etsii katuruokamyyjiä Keravan päivään 18.6.

Kaikkien keravalaisten päivää juhlitaan 18.6.2023. Ravintolatoimijahaku Keravan aukion katuruoka-alueelle on avoinna 2.6. saakka.

Vuosittainen Keravan päivä on maksuton ja kaikille avoin kaupunkitapahtuma, joka on perinteisesti houkutellut paikalle runsaasti kävijöitä. Keravan päivä järjestetään tänä vuonna sunnuntaina 18.6.

Luvassa on jälleen monipuolista ja innostavaa ohjelmaa eri puolilla Keravaa. Kaupunki kannustaa tänäkin vuonna keravalaisia järjestämään omia tapahtumia ja esityksiä juhlan kunniaksi. Päivän ohjelma sisältää myös perinteisiä juhlamenoja, kun Vuoden keravalainen ja Keravan tähti -laatan saaja julkistetaan Aurinkomäen juhlassa.

Tapahtumapäivänä Keravan aukiolle nousee katuruoka-alue, joka tarjoaa kävijöille mahdollisuuden pysähtyä nauttimaan ruuasta ja yhdessäolosta tapahtumahumun keskellä. Hae paikkaa ruoka-alueelta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kulttuuri@kerava.fi viimeistään perjantaina 2.6.2023. Katuruoka-aluepaikasta veloitetaan 50 euron kulumaksu.

Osallistujaksi Keravan päivään?

Keravan kaupunki etsii osallistujia Keravan päivään. Järjestä oma pop up-tapahtuma, esitys tai ilmoittaudu kojumyyjäksi. Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet löydät osoitteesta tapahtumat.kerava.fi.

Lisätietoja ja apua Keravan päivästä ja tapahtumaan osallistumisesta antaa Keravan kulttuuripalvelut kulttuuri@kerava.fi sekä tapahtumatuottaja Mari Kronström 040 318 2009.