Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 7 tulosta

Keravan päivänä juhlitaan 100-vuotiasta Keravaa yhteisen ruokapöydän äärellä

Keravan päivänä 16.6. juhlistetaan Keravan kaupungin 100-vuotissyntymäpäivää yhteisen tapahtuman merkeissä. Paasikivenkadulle kootaan 100-metrinen pöytä, jonka äärelle kaupunkilaiset ovat tervetulleita ruokailemaan sekä nauttimaan juhlaohjelmasta. 

Keravan päivää vietetään 16.6. – tervetuloa yhteiseen ruokapöytään!

Keravan 100-vuotissyntymäpäivien kunniaksi Keravan päivää juhlitaan kaupungissa täysin uudella tavalla – kokoontumalla yhteisen ruokapöydän äärelle nauttimaan hyvästä ruoasta sekä esityksistä.

Tunnustuksia jaettiin Keravan päivänä 18.6.2023

Vuoden keravalainen 2023 on Jorma "Jomi" Hyttinen ja Keravan tähti -laatan saaja Polku ry. Keravan ensimmäiset kummiurheilijat ovat Janette Ylisoini ja Eveliina Määttänen.

Tutustu Keravan päivän ohjelmaan!

Odotettu kaikkien keravalaisten päivä koittaa tulevana sunnuntaina 18.6.2023.

Keravan päivän ohjelma tarjoaa innostavaa tekemistä eri puolilla Keravaa

Kaikkien keravalaisten päivää juhlitaan 18.6.2023. Tapahtuman ohjelma sisältää muun muassa lapsille suunnattuja aktiviteetteja, kulttuuria sekä perinteisiä juhlallisuuksia.

Keravan päivänä 18.6. juhlitaan keravalaisia ja keravalaisuutta

Luvassa on vilinää ja vilskettä, kun kesäinen kaupunkitapahtuma kutsuu keravalaiset viihtymään yhdessäolon ja innostavan ohjelman äärelle.

Keravan kaupunki etsii katuruokamyyjiä Keravan päivään 18.6.

Kaikkien keravalaisten päivää juhlitaan 18.6.2023. Ravintolatoimijahaku Keravan aukion katuruoka-alueelle on avoinna 2.6. saakka.