Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Joustavaan perusopetukseen haku 16.1.-29.1.2023

​Keravan yläkouluissa tarjotaan joustavia perusopetuksen ratkaisuja, joissa opiskellaan työelämäpainotteisesti omassa pienryhmässä (JOPO) tai omassa luokassa opiskelun ohella (TEPPO). Työelämäpainotteisessa opetuksessa oppilaat opiskelevat osan kouluvuodesta työpaikoilla toiminnallisilla työmenetelmillä.

Terveisiä Keravalta - joulukuun uutiskirje on julkaistu

Vuosi lähenee loppuaan ja saamme kohta viettää joulua läheistemme kanssa. Vuoden viimeisessä uutiskirjeessä nostan vielä esille muutamia hyvin ajankohtaisia asioita.

Keravan Pohjois-Ahjon alikulkusillan korjaukseen 550.000 euroa tukea

Vasemmistoliiton kansanedustaja Pia Lohikoski kertoo eduskunnan valtiovarainvaliokunnan päättäneen Keravan Pohjois-Ahjon alikulkusillan korjauksen tukemisesta 550.000 eurolla. Tuki päätettiin Lohikosken syksyllä tekemän talousarvioaloitteen pohjalta.

Kaupunki muistuttaa: kiinteistöjen lumia ei saa kasata katualueelle tai puistoihin

Hyvinvointialueen vakehyva.fi-verkkosivusto on julkaistu

Uusi Vapaa-aika Keravalla -esite tarjoaa keravalaisille ideoita monipuoliseen vapaa-ajan viettoon

Keravalla talousarvioneuvottelussa nousi päällimmäisenä huoli nuorten hyvinvoinnista

Keravan kaupungin taloudellinen tilanne on haasteellinen. Kaupunki kuitenkin strategiansa mukaisesti jatkaa laadukkaiden palveluiden tarjoamista kuntalaisille.

Keravan kaupunki irtautuu asuntomessuhankkeesta - Kivisillan alueen rakentaminen jatkuu

Keravan kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle asuntomessuhankkeen puitesopimuksen päättämistä ja oman asumisen tapahtuman järjestämistä kesällä 2024.

Sosiaali- ja terveyspalveluiden kotiin vietävät ateriat jatkuvat katkeamatta hyvinvointialueella

Keravan joulu -tapahtuma Heikkilässä virittää joulun tunnelmaan

Heikkilän museoalue muuntuu viikonloppuna 17.-18. joulukuuta tunnelmalliseksi ja ohjelmantäyteiseksi joulumaailmaksi, jossa on nähtävää ja koettavaa koko perheelle! Tapahtuma on myös mainio tilaisuus hankkia paketteja pukinkonttiin ja herkkuja joulupöytään, sillä pihapiirin joulutorille saapuu yli 30 myyjää jouluisine

Kuudesluokkalaisten itsenäisyyspäivän juhlassa oli tunnelma katossa

Keravan kuudesluokkalaiset juhlivat itsenäisyyspäivää 1.12. Keravanjoen koululla. Juhlatunnelma oli iloinen, kun yli 400 kuudesluokkalaista kokoontui samaan paikkaan juhlistamaan 105-vuotiasta Suomea.

Kevään ilmoittautumiset alkavat 15.12. klo 12

Monien mielessä varmasti siintää jo ensi kevään harrastukset ja omien aikataulujen järjestelyt. Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua Opiston kevään tarjontaan. Esite jaetaan keravalaisiin kotitalouksiin alk. 7.12.