Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Pohjois-Kytömaan länsiosan omakoti- ja rivitalotonttien haku käynnissä

Tonttien hakuaika on 10.1–31.1. Kaupunki järjestää ohjatun vierailun alueella 18.1. klo 14–15.

2-5-vuotiaille suunnattu liikuntaparkkitoiminta käynnistyy Keravan jäähallilla perjantaina 20.1

Keravan jäähallilla perjantaisin klo 9-11.00 järjestettävä liikuntaparkkitoiminta on tarkoitettu 2-5-vuotiaille kotihoidossa oleville lapsille. Toiminta on perheille maksutonta, kotihoitoa tukevaa palvelua.

Tutustu musiikkiin -illat aikuisille

Kirkes-kirjastoissa käynnistyy helmikuussa musiikkiaiheinen työpajojen sarja. Matalan kynnyksen pajoissa tutustutaan musiikkiin monesta eri näkökulmasta ja toiminnallisesti. Pajoissa käsitellään muun muassa musiikin merkitystä hyvinvoinnille, musiikin teoriaa, eri soittimista syntyviä ääniä ja lauletaan yhteislauluja.

Keravan Matkoissuon luonnonsuojelualue toteutumassa

Luonnonsuojelualue saa lainvoiman tammikuun 2023 lopulla, ellei perustamispäätöksestä valiteta.

Haku joustavaan perusopetukseen alkaa 16.1.

Keravan yläkouluissa tarjotaan joustavia perusopetuksen ratkaisuja, joissa opiskellaan työelämäpainotteisesti omassa pienryhmässä (JOPO) tai omassa luokassa opiskelun ohella (TEPPO). Työelämäpainotteisessa opetuksessa oppilaat opiskelevat osan kouluvuodesta työpaikoilla toiminnallisilla työmenetelmillä.

Keravan kaupungin uudet verkkosivut on julkaistu 

Keravan kaupungin uudet verkkosivut on julkaistu. Uudella sivustolla halutaan palvella kaupunkilaisia ja muita sidosryhmiä entistä paremmin. Uudella kolmikielisellä verkkosivustolla on kiinnitetty huomiota erityisesti käyttäjälähtöisyyteen, visuaalisuuteen, saavutettavuuteen sekä mobiilikäyttöön.

Kasvatuksen nykyinen tai tuleva ammattilainen - tiistai 17. tammikuuta voi olla sinulle muutoksen päivä

Keravan kaupunki järjestää rekrytointitapahtuman, jossa kasvatuksen ammattilainen tai sellaiseksi haluava voi tulla matalan kynnyksen rekrytointitapahtumaan Keravalle 17. tammikuuta.

Digitukea tarjolla kirjastossa

Keravan kirjastossa on tarjolla apua mobiililaitteiden ja kannettavien tietokoneiden sekä erilaisten digipalvelujen käyttöön. Tukea saa sekä Keudan opiskelijoilta että Enter ry:n vapaaehtoisilta opastajilta.

Koko Kerava yhdistää voimansa – Nuoria autetaan työelämään

Yli 400 keravalaiselle nuorelle järjestetään 20. tammikuuta uudenlainen ja vahvasti yhteisöllinen tapahtuma, jossa he pääsevät tutustumaan työelämään, yrittäjyyteen ja jatko-opintomahdollisuuksiin. Mun tulevaisuus -tapahtuma kokoaa Keravalla yhteen 9.-luokkalaiset, yritykset ja muut työnantajat sekä oppilaitokset.

Muutos kevään 2023 kurssien laskutustavassa

Kursseja ei voi maksaa keväällä ilmoittautumisen yhteydessä. Lähetämme maksulinkin sähköpostiin, kun kurssi on alkanut. Maksulinkki on voimassa 14 päivää.

Keinukallion hiihtokilpailut vaikuttavat latujen ja parkkialueiden käyttöön 6.1. ja 8.1.

Keinukalliossa kilpaillaan vuoden 2023 alussa kahdet hiihtokilpailut. Loppiaisena 6.1 hiihdetään Etelä-Suomen maakuntaviesti ja sunnuntaina 8.1 kansalliset Keinukallion Tykkihiihdot.

Hanki nyt kevääksi uusi harrastus tai jatka vanhaa hyvää

Opiston kevään kursseille on voinut ilmoittautua nyt jo pari viikkoa. Tarjolla on kevääksi yli 300 kurssia, joissa normaalin lähiopetuksen lisäksi, verkkokursseja, opintopistekursseja sekä mm. 35 uutuuskurssia.