Tule mukaan suunnittelemaan Keski-Uudenmaan Pridea tai ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma Keski-Uudenmaan Pridea vietetään seuraavan kerran Keravalla 26.8.2023. Tule mukaan suunnittelemaan tapahtumaa tai ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi. Tehdään yhdessä ikimuistoinen Pride-juhla!

Kerro toiveesi tapahtumasta ja osallistu 6.6. suunnittelutyöpajaan

Keräämme kaupunkilaisilta ja muilta yhteistyökumppaneilta ideoita Priden toteutukseen. Vastaa kyselyyn Webropolissa ja kerro, mitä odotat tapahtumalta tai millaista ohjelmaa toivoisit mukaan: Webropol-kysely.

Voit myös osallistua kaikille avoimeen suunnittelutyöpajaan tiistaina 6.6 klo 18–20 Keravan kirjaston Pentinkulma-salissa. Työpajassa kuulet, mitä tapahtumaan on jo suunniteltu sekä pääset ideoimaan yhdessä, mitä voitaisiin tehdä lisää. Tilaisuuteen ei tarvitse erikseen ilmoittautua, tervetuloa! Lisätietoja kaupungin tapahtumakalenterista: tapahtumat.kerava.fi.

Tule vapaaehtoiseksi Prideen

Etsimme nyt vapaaehtoisia mukaan tapahtumaan. Vapaaehtoistöitä on monenlaisia, joista jokaiselle löytyy varmasti tekemistä. Olet lämpimästi tervetullut vapaaehtoisten joukkoon mikäli jaat syrjimättömyyden periaatteet. Osaan tehtävistä edellytetään 18 vuoden ikää.

Kaikille vapaaehtoisille järjestetään koulutus elokuussa. Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi tämän lomakkeen kautta: Webropol-lomake.

Pride näkyy elokuussa koko viikon ajan Keski-Uudellamaalla

-Pridea vietetään Keravalla elokuussa ensimmäistä kertaa ja olemme hyvin innoissamme tapahtumasta! Pride on yhteisöllinen juhla ja meillä on tavoitteena, että Pride näkyy Keski-Uudellamaalla koko tapahtumaviikon ajan ja huipentuu yhteiseen juhlaan lauantaina 26.8. Toivomme mahdollisimman paljon ohjelmaehdotuksia ja toteutuksia kaupunkilaisilta sekä osallistujia 6.6. työpajaan, kertoo Keravan kaupungin kulttuurituottaja Kalle Hakkola.

Lauantaina ohjelmaksi on tässä vaiheessa varmistunut Pride -kulkue, musiikkia, tanssia ja työpajoja. Aurinkomäellä esitetään illan päätteeksi ulkoilmaelokuvanäytöksenä legendaarinen Priscilla, Aavikon kuningatar, kuvailee Hakkola.

Tapahtuman ohjelma päivittyy kaupungin tapahtumakalenteriin: tapahtumat.kerava.fi.

Keski-Uudenmaan Pride

Kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma Keski-Uudenmaa Pride on Keravan, Tuusulan, Järvenpään ja Nurmijärven yhteinen juhla, jota kunnat isännöivät vuorollaan. Juhla järjestettiin Järvenpäässä vuonna 2021 ja Tuusulassa vuonna 2022.

Lisätietoja

Keravan kaupungin kulttuuripalvelupäällikkö Saara Juvonen, saara.juvonen@kerava.fi, 040 318 2937