Kauppalantalo

Kauppalantalo WEB.jpg

Aleksis Kiven tie 4, 04200 Kerava


Kauppalantalossa on varattavissa kolme erikokoista kerhohuonetta arkisin klo 8-20. Huoneita voi varata kokouksia tai yksityis- ja yritystilaisuuksia varten ympäri vuoden.


Tilojen varaaminen

Kauppalantalon tiloja varataan Timmi-tilanvarausohjelman kautta. Varaathan tilavarauksen yhteydessä aikaa myös tilojen siivoukseen, sillä siivous kuuluu varausaikaan. 


Varattaviin tiloihin voi tutustua arkisin klo 10-18 sopimalla tutustumisesta sähköpostitse avainpalvelut@kerava.fi tai soittamalla puh. 040 318 2918.


Varattavat tilat ja hinnat

Kerhohuone 1:
Huoneen koko 20 m2 ja se on varattavissa enintään 12 henkilölle. Huoneessa on 9 nojatuolia ja 4 jalkarahia. Pyydettäessä on mahdollista saada lisää tuoleja ja pöytiä. Huone sopii kokous- tai lukusalitilaksi.


Tuntivuokra ma–pe: 7,45 euroa/h


Kerhohuone 2:
Huoneen koko 30 m2 ja se on varattavissa enintään 18 henkilölle. Huoneessa on 2 nojatuolia, 6 jalkarahia ja 2 pitkää pöytää. Musiikkihuone.


Tuntivuokra ma–pe: 7,45 euroa/h


Kerhohuone 3:
Huoneen koko 60 m2 ja se on varattavissa enintään 40 henkilölle. Keittiössä on kahvinkeitin, jääkaappi, pakastin ja vedenkeitin, jotka ovat käytettävissä varauksen aikana. Kahvi- ja teetarvikkeet sekä astiat on tuotava itse. Huoneessa on 12 kpl tuoleja, 4 pitkää pöytää ja 1 pieni pöytä. Tuoleja on pyydettäessä mahdollista saada lisää. Huone sopii kokous-, jumppa- tai tanssitilaksi.

 

Tuntivuokra ma–pe: 9,92 euroa/h


Siivous

Varaaja vastaa käyttämiensä tilojen siivouksesta ja ottaa siivoukseen tarvittavan ajan huomioon tilavarauksen yhteydessä. Tilaisuuksia varten voi tilata erikseen siivouksen Keravan kaupungin puhtauspalveluista vähintään 7 päivää ennen varauksen alkamista sähköpostitse osoitteesta avainpalvelut@kerava.fi. Tilattuun siivoukseen ei kuulu astioiden tiskaaminen. Siivouksen hinta on 34 euroa/1,5h.

 

Vahingot

Varaajan on ilmoitettava kaikesta, mikä rikkoutuu tai vaurioituu varauksen aikana. Ilmoitus tulee tehdä viimeistään seuraavana arkipäivänä osoitteeseen avainpalvelut@kerava.fi. Korjauskulut veloitetaan varaajalta tapauskohtaisesti.



Varauksen peruminen tai muuttaminen

Varauksen voi perua tai muuttaa ilman kustannuksia viimeistään 2 viikkoa (10 arkipäivää) ennen varauksen alkamista lähettämällä peruuttamis- tai muutosilmoituksen sähköpostitse osoitteeseen avainpalvelut@kerava.fi. Mikäli peruutus tai muutos tulee myöhemmin, laskutetaan varaus täysimääräisenä. Varausmuutoksia tehdään vapaana olevien vuorojen puitteissa.


Kauppalantalon varaukset laskutetaan varauksen päättymisen jälkeen.



Ota yhteyttä

  • Tiedustelut ja varauksiin liittyvät kysymykset sähköpostitse avainpalvelut@kerava.fi
  • Kiireellisissä tapauksissa virka-aikana (klo 10-17), puh. 040 318 2918
  • Kiireellisissä tapauksissa virka-ajan ulkopuolella (klo 17-08) ja viikonloppuisin kaupunkitekniikan vikapäivystys, puh. 040 318 4140
Päivitetty 18.02.2021 klo 08:20