Kesärinteen leiri- ja kurssikeskus

Osoite: Turaniementie 27, 04370 Tuusula.

Kesärinteen leiri- ja kurssikeskus sijaitsee Tuusulassa Rusutjärven rannalla, jossa on hyvät olosuhteet luonnonläheiseen leiri- ja kokoustoimintaan. Kesärinteellä voi järjestää leirejä, kokouksia ja juhlia sekä ulkoilla luonnon keskellä esimerkiksi veneillen, kalastaen tai marjastaen. Kaupunki vuokraa Kesärinnettä yksityishenkilöille, järjestöille, yhdistyksille, seuroille ja seurakunnille.

 • Kesärinne käsittää majoitus- sekä päärakennuksen, jossa on salitila, sauna ja keittiö mitoitettuna 61 henkilölle. Päärakennuksessa on myös pienempi ryhmätyötila. Tutustu Kesärinteeseen valokuvien avulla (kerava.kuvat.fi).

  Majoitushuoneet

  Pää- ja majoitusrakennuksessa on 61 majoituspaikkaa 2–8 hengen huoneissa.

  • Päärakennuksessa on kaksi kolmen hengen huonetta.
  • Majoitusrakennuksessa on kuusi 7–8 hengen huonetta, yksi kuuden hengen huone ja kaksi kahden hengen huonetta. Kolmeen huoneeseen käynti tapahtuu suoraan ulkoa.
  • WC-tilat.

  Sali

  Noin 60 hengen salissa on pöytiä ja tuoleja, 65″ näyttöruutu sekä pimentävät verhot.

  Tupa

  Noin 20 hengen takkatuvassa on 55″ liikuteltava näyttöruutu. Tila on kalustettu noin 10 henkilön kokouksille.

  Valmistuskeittiö

  • Astiasto noin 60 hengelle.
  • Kaksi jääkaappipakastinta ja kylmiö.
  • Teollisuusliesi/uuni, teollisuuspata, kahvinkeitin, mikro sekä normaaliin ruuan valmistukseen liittyvät välineet. Salissa on kaksi lämpöhaudetta ja yksi kylmähaude.

  Sauna ja pesutila

  Sauna noin 15 hengelle ja neljä suihkua.

  Pukeutumistila on erittäin pieni.

  Ulkoalue

  • Päärakennuksella ulkotakka.
  • Rannalla grillikatos.
  • Soutuvene, pelastusliivejä.
  • Pihapelejä.
 • Kesärinteen varustukseen kuuluvat peitot ja tyynyt, mutta vuokraajat tuovat mukanaan omat liinavaatteet ja pyyhkeet. Lakanoiden käyttö on pakollista. Kesärinteen tiloihin tai alueelle ei saa tuoda lemmikkieläimiä.

 • Avaimet noudetaan Sampolan palvelukeskuksen infopisteestä aikaisintaan edeltävänä arkipäivänä ennen varauksen alkamisajankohtaa.

  Avaimet palautetaan varauksen päättymisestä seuraavan arkipäivän aikana Sampolan palvelukeskuksen infopisteeseen. Avaimet voi palauttaa myös kirjekuoressa Sampolan palvelukeskuksen postilaatikkoon, joka sijaitsee ulkona 1. kerroksen sisäänkäynnin oikealla puolella.

  Kesärinteen hälyttimen hälytyskoodi toimitetaan tekstiviestillä ennen varauksen alkamisajankohtaa varauksen yhteydessä ilmoitettuun puhelinnumeroon. Koodin luovuttaminen ulkopuolisille on kielletty.

  Avainten kadotessa varaaja vastaa lukitusjärjestelmän tai avainten päivityksestä aiheutuneista kustannuksista täysimääräisesti.

 • Kesärinteen pihapiirissä on paljon korkeuseroja. Majoitusrakennukseen pääsee kulkemaan ramppia pitkin. Päärakennukseen vie muutama porras ja sisällä on kynnykset. Autolla pääsee ajamaan majoitusrakennuksen eteen. Päärakennuksessa on inva-wc löytyy päärakennuksessa.

Hinnasto

Vuorokausivaraajat voivat varaustilanteen salliessa ostaa perusvuorokauteen lisätunteja lisähinnan mukaan.

Jos tuntivarauksen loppumisajankohta on klo 24 tai myöhemmin, katsotaan varaus aina sisältävän yöpymisen ja varaus hinnoitellaan vuorokausihinnan mukaisesti.

 • Vuonna 2024

  AikaHinta
  (sisältää alv 10% tai 24%)
  Vuorokausi klo 16–14740 euroa
  Tuntihinta (ei sisällä majoitustilan käyttöä)55 euroa
  Lisätuntihinta vuorokausivaraukseen45 euroa

  Perushinta ei sisällä siivousta. Sääntöjen noudattamatta jättämisestä peritään 200 euroa + vahingonkorvausmaksu.

 • Vuonna 2024

  AikaHinta (sisältää alv 10% tai 24%)
  Vuorokausi klo 16–14150 euroa
  Tuntihinta20 euroa/tunti
 • Seurojen, yhdistysten ja yritysten on ensin laajennettava käyttöoikeutensa. Laajennus tulee olla tehtynä ennen varauksen tekoa. Vain laajennetut tunnukset ovat oikeutettuja alennettuihin hintoihin. Kun teet varausta, varmista että olet oikeassa roolissa (yksityishenkilö/organisaation yhteyshenkilö). Hintoja tai laskutustietoja ei korjata jälkikäteen.

  Käyttöoikeuksien laajentamista varten löydät ohjeet Tilojen varaaminen -sivun kohdasta Ohjeita Timmin käyttöön. Siirry Tilojen varaaminen -sivulle.

  Vuonna 2024

  AikaHinta (sisältää alv 10% tai 24%)
  Vuorokausi klo 16–14360 euroa
  Lisätuntihinta vuorokausivaraukseen25 euroa/tunti
 • MaksuHinta (sisältää alv 24 %)
  Tilattu siivous50 euroa per alkava tunti
  Jos tilat jätetty siivoamatta, eikä tilattu etukäteen siivousta100 euroa per alkava tunti
  Sääntöjen noudattamatta jättäminen200 euroa ja lisäksi vahingonkorvausmaksu