Lapilan kartano

Osoite: Lapilantie 19, 04200 Kerava. Lapilan kartanon tilat ovat varattavissa.

 • Lapilan kartanon voi varata kokous- ja juhlakäyttöön joka päivä klo 8–24. Vuokraukseen sisältyy kartanon alakerta.

  Kartanossa on noin 50 istumapaikkaa. Kesällä kartanossa vierailevat voivat nauttia kauniista ja suojatusta piha-alueesta, jossa on pöytiä ja tuoleja.

  • Alakerrassa on viisi kuuden henkilön pöytää (180 x 95 cm), viisi neljän henkilön pöytää (120 x 85 cm) ja kolme tarjoilupöytää. Etukuistilla on kaksi neljän hengen pöytäryhmää.
  • Kahvi- ja ruoka-astiasto 30–40 henkilölle: viini- ja kuohuviinilasit, matalat ja syvät lautaset, aterimet sekä kahviastiasto.
  • Keittiöstä löytyy ammattikäyttöön kahvinkeitin, induktioliesi, uuni, astianpesukone, jääkaappi ja viileä kaappi.
  • Sähköpiano.
  • Kokousvierailla on pyydettäessä käytössään dataprojektori ja valkokangas.

  Vuokraajan on hankittava itse mahdolliset pöytäliinat, somisteet, maljakot sekä tarjoiluastiat ja -ottimet. Somisteita ei saa kiinnittää tapettiin.

  Huomioithan, että kartanon lähistöllä on yksityishenkilöiden koteja, minkä vuoksi kovaääninen musiikki tulee lopettaa viimeistään klo 22.

  Lapilan kartanon pohjakuva

 • Siivoustarvikkeet ja -ohjeet löytyvät portaiden alla olevasta siivouskomerosta. Jos vuokraaja siirtää kalusteita, on kalusteet palautettava paikoilleen tilaisuuden päätyttyä. Mikäli pöytiä ei palauteta pöytäkartan mukaiseen järjestykseen, veloitamme työstä 50 e.

  Tilaisuuksia varten voi varausta tehdessäsi tilata erikseen myös siivouksen. Tilattuun siivoukseen ei kuulu astioiden tiskaaminen eikä pöytäjärjestyksen palauttaminen.

 • Avaimet noudetaan Sampolan palvelukeskuksen infopisteestä aikaisintaan edeltävänä arkipäivänä ennen varauksen alkamisajankohtaa.

  Avaimet palautetaan varauksen päättymisestä seuraavan arkipäivän aikana Sampolan palvelukeskuksen infopisteeseen. Avaimet voi palauttaa myös kirjekuoressa Sampolan palvelukeskuksen postilaatikkoon, joka sijaitsee ulkona 1. kerroksen sisäänkäynnin oikealla puolella.

  Avainten kadotessa varaaja vastaa lukitusjärjestelmän tai avainten päivityksestä aiheutuneista kustannuksista täysimääräisesti.

 • Lapilan kartanolla on oma parkkipaikka. Lisää parkkitilaa löytyy lyhyen kävelymatkan päästä. Kartanon etupihan portaisiin on saatavilla invaluiskat, jotka löytyvät Kartanon eteistilassa. Kartanolla ei ole inva-wc:tä.

Hinnasto

 • Vuonna 2024

  AikaHinta (sisältää alv 24%)
  Vuorokausi arkisin klo 8–24450 euroa
  Vuorokausi viikonloppuna ja pyhien aattoina620 euroa
  Tuntihinta arkisin55 euroa/tunti
  Tuntihinta viikonloppuna ja pyhien aattoina90 euroa/tunti

  Yläkerta

  AikaHinta (sisältää alv 24%)
  Vuorokausi arkisin klo 8–24200 euroa
  Vuorokausi viikonloppuna ja pyhien aattoina250 euroa
  Tuntihinta arkisin25 euroa/tunti
  Tuntihinta viikonloppuna ja pyhien aattoina35 euroa/tunti

  Perushinta ei sisällä siivousta. Sääntöjen noudattamatta jättämisestä peritään 200 euroa + vahingonkorvausmaksu.

 • Vuonna 2024

  AikaHinta (sisältää alv 24%)
  Vuorokausi arkisin klo 8–24225 euroa
  Tuntihinta arkisin20 euroa/tunti

  Yläkerta

  AikaHinta (sisältää alv 24%)
  Vuorokausi arkisin klo 8–2475 euroa
  Tuntihinta arkisin10 euroa/tunti
 • Seurojen, yhdistysten ja yritysten on ensin laajennettava käyttöoikeutensa. Laajennus tulee olla tehtynä ennen varauksen tekoa. Vain laajennetut tunnukset ovat oikeutettuja alennettuihin hintoihin. Kun teet varausta, varmista että olet oikeassa roolissa (yksityishenkilö/organisaation yhteyshenkilö). Hintoja tai laskutustietoja ei korjata jälkikäteen.

  Käyttöoikeuksien laajentamista varten löydät ohjeet Tilojen varaaminen -sivun kohdasta Ohjeita Timmin käyttöön. Siirry Tilojen varaaminen -sivulle.

  Varauksen kesto max. 3 tuntia.

  Vuonna 2024

  AikaHinta (sisältää alv 24%)
  ma–pe klo 8–2290 euroa (3 tuntia)
 • Vuonna 2024

  LisämaksutHinta (sisältää alv 24%)
  Ylläpitosiivous (ei sisällä tiskejä) vuokra-ajan ulkopuolella75 euroa
  Lisäsiivous50 euroa/tunti