Kokous-, majoitus- ja juhlatilat

Keravan kaupungilla on tiloja, joissa seurat ja yhdistykset sekä yksityishenkilöt voivat järjestää kokouksia tai tilaisuuksia. Kaupunki omistaa myös kesäleiritoimintaan sopivan Kesärinteen leiri- ja kurssikeskuksen, jota voi vuokrata sekä päivä- että yöpymiskäyttöön.

Halutessasi voit tutustua varattaviin tiloihin arkisin klo 9–15. Sovi tutustumisesta lähettämällä sähköpostia Keravan avainpalveluille.

Tietoa majoitus- kokous- ja juhlatilojen varaamisesta

 • Tee varaus Timmi-tilavarausjärjestelmän kautta. Varaathan tilavarauksen yhteydessä aikaa myös tilojen valmisteluun, astioiden tiskaamiseen ja omaan siivoukseen, sillä ne kuuluvat varausaikaan. Siirry Timmiin.

  Seurat, yhdistykset ja yritykset

  Seurojen, yhdistysten ja yritysten on laajennettava käyttöoikeudet kt.ohje: Käyttöoikeuksien laajennus

  Laajennus tulee olla tehtynä, ennen varauksen tekoa. Vain laajennetut tunnukset ovat oikeutettuja alennettuihin hintoihin. Kun teet varausta, varmista että olet oikeassa roolissa (yksityishenkilö/organisaation yhteyshenkilö). Hintoja/laskutustietoja ei korjata jälkikäteen.

  Yön yli -varaukset: Kesärinne ja Nikuviken

  Timmissä yön yli -varaukset Kesärinteelle ja Nikuvikenin Stenssin mökkiin tehdään varauskalenterissa klikkaamalla halutun päivän kohdalla hiiren oikeaa painiketta, minkä jälkeen aukeaa valikko.

  Poikkeuksena on Nikuvikenin saunamökki. Jos haluat varata Nikuviken rantasaunan yön yli, varaa kalenterista sekä iltavuoro että aamuvuoro, jolloin voit myös yöpyä saunamökissä.

 • Varaaja voi tehdä muutoksia tai perua varauksen Timmi-tilanvarausohjelman kautta ilman kustannuksia viimeistään kaksi viikkoa (14 vuorokautta) ennen varauksen alkamista. Poikkeuksena on Kesärinteen leirikeskus, jonka varaus tulee perua tai muuttaa viimeistään kolme viikkoa ennen varauksen alkamista.

  Mikäli peruutus tai muutos tehdään myöhemmin, laskuttaa kaupunki varauksen täysimääräisenä. Varausmuutoksia tehdään vapaana olevien vuorojen puitteissa.

 • Varaajan on ilmoitettava kaikesta, mikä rikkoutuu tai vaurioituu varauksen aikana. Ilmoitus tulee tehdä viimeistään seuraavana arkipäivänä osoitteeseen avainpalvelut@kerava.fi.

  Asiakas on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot.

 • Kaupunki laskuttaa kaikkien tilojen varaukset aina varauksen päättymisen jälkeen.

  Tiedustelut ja varauksiin liittyvät kysymykset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen avainpalvelut@kerava.fi.

Varattavat kokous-, majoitus- ja juhlatilat