Tapahtumapaikat

Keravalla on hyvä järjestää monenlaisia tapahtumia! Tältä sivulta löydät tietoa kaupungin vuokraamista tapahtumien järjestämiseen soveltuvista paikoista ja tiloista.

Aurinkomäki

Osoite: Aurinkomäki, 04200 Kerava

Aurinkomäki on kesäinen ja viihtyisä tapahtuma-areena keskellä Keravaa. Aurinkomäellä järjestetään konsertteja, jumppia, lastentapahtumia, yhteislauluja ja erilaisia juhlia.

Aurinkomäen esiintymispaikka soveltuu hyvin esimerkiksi yhdistysten ja bändien tapahtumapaikaksi. Esiintymisareena on halkaisijaltaan 10 metriä ja katsomo nouseva.

Aurinkomäen käyttö on ilmaista, mutta sinun on haettava lupa tapahtuman järjestämiseen Lupapisteeltä. Yleisötilaisuudesta tulee aina tehdä myös ilmoitus poliisille. Lupapiste.fi.

Lisätietoja Aurinkomäen varaamisesta:

Kerava-sali

Osoite: Keskikatu 3a, 04200 Kerava

Kerava-sali sijaitsee Paasikivenaukiolla Keuda-talossa. Keravan kaupungin ja Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keudan yhteistyössä ylläpitämässä salissa järjestetään konsertteja, teatteria, oopperaa, tanssia, seminaareja sekä paikallisyhdistysten tapahtumia.

Kerava-salissa on 385 istumapaikkaa ja neljä pyörätuolipaikkaa.

Salin akustiikka on muunneltavissa käyttötarkoituksen mukaan.

Kaarevaseinäisen, sataneliöisen näyttämön edessä on kahdessa osassa kahden metrin syvyyteen laskeutuva orkesterimonttu. Näyttämöaukon leveys on 12 metriä (leveys 10 m ja syvyys 7 m). Näyttämön voi rajata myös teatterikäyttöön sopivaksi. Salissa on kiinteästi asennettu huipputason äänentoistojärjestelmä sekä monipuolinen valaistuskalusto.

Salin ylätasanteella on avotarkkaamo, josta on hyvä kuuluvuus ja näkyvyys, mikä helpottaa ääni- ja valomiesten työskentelyä. 10 metrin matka lastausovelta näyttämölle takaa tavaroiden siirtämisen helppouden: auto voi ajaa lastausovelle, jossa tavarat voi suoraan lavalle kastumatta.

Jos haluat varata Kerava-salin käyttöösi, tee varaustiedustelu Keudan verkkosivuilla: Tietoa Kerava-salista (keuda.fi).

Juhlatilat

Monet Keravan kaupungin juhlatilat soveltuvat hyvin myös tapahtumien järjestämiseen. Tutustu tarkemmin kaupungin kokous- majoitus ja juhlatiloihin: Kokous-, majoitus- ja juhlatilat.