Koulujen ja päiväkotien tilat

Voit vuokrata Keravan koulujen ja päiväkotien tiloja käyttöösi. Tältä sivulta löydät tietoa vuokrattavista tiloista, varaamisesta ja hinnoista. Koulujen tilat ovat varattavissa Timmi-tilavarausohjelman kautta. Siirry Timmiin.

Koulujen tilat

 • Voit vuokrata liikuntasalin Keravan lukiolta ja kaikilta keravalaisilta kouluilta Ali-Keravan koulua lukuun ottamatta.

  Kaupunki ei vuokraa Sompion koulun juhlasalia tai Keravanjoen koulun höntsäsalia pallopelikäyttöön, mutta salit ovat varattavissa esimerkiksi tanssia ja voimistelua varten. Killan ja Kurkelan koululla sekä Keravan lukiolla on liikuntasalien lisäksi myös tanssisali, joka on toistaiseksi pois käytöstä.

  Jaakkolan koulun liikuntasali

  Jaakkolan koulun toiminta päättynyt, mutta koulun liikuntasali on varattavissa Timmi-tilanvarausohjelman kautta. Jaakkolan koulun sali löytyy varausohjelmasta nimellä Keravanjoen koulu Jaakkolan toimipiste.

  Pukuhuoneet ja wc-tilat sijaitsevat alakerrassa.

  Hinnasto: Salivuokra on 6 euroa per tunti + alv.
  Esteettömyys: Tila ei ole esteetön.

  Kausivuorohaku

  Liikuntatilojen kausivuorohaku on vuosittain helmi-maaliskuussa. Kaupunki ilmoittaa kausivuorohausta Keravan kaupungin verkkosivuilla. Kausivuorohaun ulkopuolella tilojen käyttövuoroja voi hakea Timmi-tilavarausohjelmassa.

 • Voit vuokrata luokkatiloja ja muita tiloja kaikilta Keravan kouluilta. Näet vuokrattavat tilat ja niiden varaustilanteen Timmi-tilavarausohjelmassa.

Päiväkodit

Päiväkotien vuokrattavia tiloja ovat Virrenkulman päiväkodin kota. Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan muita tiloja jostakin Keravan päiväkodista, voit keskustella asiasta päiväkodin johtajan kanssa.

Virrenkulman päiväkodin kodan ja muiden päiväkotien tilojen vuokraaminen tapahtuu erillisellä lomakkeella, jonka vuokraaja toimittaa päiväkodin johtajalle.

Hinnasto

Tutustu koulujen ja päiväkotien tilavuokrauksien hinnastoon:

Kurkelan, Päivölänlaakson ja Keravan koulujen varatuille vuoroille PIN-koodilla

Kurkelan koulun D-ovessa, Päivölänlaakson liikuntasalin ja Keravanjoen koulun ulko-ovissa on iLOG-lukkojärjestelmä. Lukot on liitetty Timmi-varausjärjestelmään ja ne toimivat PIN-koodilla.

Löydät koodin varauksen hyväksymisestä kertovassa vahvistusviestissä, jonka saat sähköpostiisi varauksen tekemisen jälkeen. PIN-koodi on voimassa varauksen ajan sekä 30 minuuttia ennen ja jälkeen vuoron. Koodi tulee voimaan varauksen hyväksymistä seuraavana päivänä.

Lisätietoja

Akuutit ovenavausasiat

Kaupunkitekniikan vikapäivystys

Numero on käytössä vain klo 15.30-07 ja viikonloppuna vuorokauden ympäri. Tähän numeroon ei voi lähettää tekstiviestejä tai kuvamateriaalia. 040 318 4140