Puisto- ja viheraluehankkeet

Puistohankkeita suunnitellaan vuosittaisen investointiohjelman mukaisesti ja toteutetaan investointiohjelman perusteella hyväksytyn budjetin rajoissa. Tästä huolimatta hankkeiden toteutuminen edellyttää, että suunnitteluun ja toteutukseen löydetään tarvittavat henkilö- ja aikaresurssit, suunnitelmat hyväksytään päätöksenteossa ja kilpailutuksen kautta löydetään sopivat yhteistyökumppanit. Hankkeiden toteutumiseen voi myös vaikuttaa kaupungin taloudellisen tilanteen muuttuminen.

Puisto- ja vihersuunnitelmien nähtävilläolo ilmoitetaan kuuluttamalla Keski-Uusimaa Viikossa. Kaupungin verkkosivujen lisäksi suunnitelmiin voi tutustua myös Keravan kaupungin asiointipisteessä (Kultasepänkatu 7), joka on auki ma-to klo 8-17.30 ja pe klo 8-12. Nähtävillä olevat suunnitelmat löytyvät asiointipisteen ilmoitustaululta.

Mahdolliset kirjalliset muistutukset suunnitelmista tulee toimittaa nähtävilläolon viimeisen päivään klo 15.45 mennessä joko sähköpostitse kaupunkitekniikka@kerava.fi tai osoitteeseen Keravan kaupunki, kaupunkitekniikka, PL 123, 04201 Kerava.