Hyvinvointialueen sekä Keravan ja Vantaan kaupunkien hyte-yhteistyö käynnistyy hyvinvointiseminaarissa Heurekassa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue, Vantaan kaupunki sekä Keravan kaupunki järjestävät ensimmäisen yhteisen hyvinvointiseminaarin Tiedekeskus Heurekassa, Vantaan Tikkurilassa keskiviikkona 8. helmikuuta.

Seminaari käynnistää hyvinvointialueen sekä Vantaan ja Keravan kaupunkien hyte-yhteistyön, jonka tavoitteena on Vantaan ja Keravan asukkaiden hyvinvoinnin tukeminen ja parantaminen.

Seminaariin on kutsuttu Vantaan ja Keravan kaupunkien ja hyvinvointialueen valtuutetut; hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä vastaavien lautakuntien jäsenet sekä hyte-työskentelyyn osallistuvia viranhaltijoita ja työntekijöitä.

Seminaarissa syvennytään hyvinvointialueen ja kaupunkien yhteistyön kannalta keskeiseen osa-alueeseen: elintapojen ja liikkumisen merkitykseen hyvinvoinnille kaikissa elämänvaiheissa sekä elintapojen terveystaloudellisiin vaikutuksiin.

Asiantuntijapuheenvuoron pitävät muun muassa HUSin ylilääkäri Paula Häkkänen, Sydänliiton pääsihteeri Marjaana Lahti-Koski, kliinisen metabolian professori Kirsi Pietiläinen Helsingin yliopistosta sekä proviisori, väitöskirjatutkija Kari Jalkanen Itä-Suomen yliopistosta.

Lisätiedot

  • Vantaan kaupungin kehittämispäällikkö Jussi Perämäki, Kaupunkikulttuurin ja hyvinvoinnin toimiala / Yhteiset palvelut, jussi.peramaki@vantaa.fi, 040 1583 075