Erasmus+ ohjelma

Keravan lukio on akkreditoitu Erasmus+ oppilaitos. Erasmus+ on Euroopan unionin koulutuksen, nuorisoalan sekä urheilun ohjelma, jonka ohjelmakausi on alkanut vuonna 2021 ja se kestää vuoteen 2027. Suomessa Erasmus+ -ohjelmasta vastaa Opetushallitus Suomen kansallisena toimistona.

Lisätietoa Erasmus+ -ohjelmasta Opetushallituksen sivuilta: Erasmus+ -ohjelma.

Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelma tarjoaa oppilaitoksille ja organisaatioille mahdollisuuden tehdä yhteistyötä kansainvälisten kumppaniensa kanssa. Ohjelma edistää oppilaiden, opiskelijoiden, opettajien ja kouluttajien oppimiseen liittyvää liikkuvuutta sekä koulutusalan organisaatioiden yhteistyötä, osallisuutta, huippuosaamista, luovuutta ja innovaatioita. Opiskelijoiden kohdalla liikkuvuus tarkoittaa joko viikon mittaista opintoretkeä tai pitkäkestoista, jakson mittaista vaihtoa. Opettajilla on mahdollisuus osallistua job shadowing -jaksoille sekä täydennyskoulutuskursseille eri Euroopan maissa.

Kaikki liikkuvuuskulut katetaan Erasmus+ -hankerahoista. Erasmus+ tarjoaa näin opiskelijoille tasa-arvoiset mahdollisuudet kansainvälistymiseen.

Näkymä joelle Mont-de-Marsan