Tähtiä Keravalta -ilta 17.4. kirjastolla: Ne mahtavat Heiskaset

Kari, Seppo, Juha ja Ilkka. Siinä on veljessarja keravalaisia Heiskasia, joista kahdesta tuli Suomen tunnetuimpia näyttelijöitä ja muista muilla tavoin mainioita kansalaisia. Mitä Heiskasen sisaruksille Kerava merkitsi ja merkitsee?

Yhteiskuvassa Heiskasen veljekset Ilkka, Seppo, Kari ja Juha kuvattuna Keravalla 1970-luvun puolivälissä.

Heiskasten veljessarja Ilkka "Ilu", Seppo, Kari ja Juha 1970-luvun puolivälin tienoilla kotikaupungissaan Keravalla.

Keravan Opisto, museopalvelut ja kaupunginkirjasto sekä Kerava-seura toteuttavat yhteistyössä 100-vuotisjuhlavuoden luento- ja keskustelusarjan, jossa Keravan historiaa käydään läpi mielenkiintoisten henkilöiden ja heidän tarinoidensa kautta.

Keskiviikkona 17.4.2024 kello 18-20 Keravan kaupunginkirjaston Pentinkulma-salissa Heiskasen veljekset Kari, Seppo, Juha ja Ilkka kertovat ainutlaatuisesta ajastaan Keravalla 1960-luvun lopulta 1970-luvun lopulle, ja paljon muustakin. Ilkasta ja Karista tuli Suomen tunnetuimpia näyttelijöitä ja ohjaajia, Juhasta toimittaja ja Seposta insinööri.

Illan juontaa ja moderoi Samuli Isola, kotiseutuaktiivi, toimituspäällikkö ja kulttuurin monikäyttäjä.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan maksuttomaan tilaisuuteen kaupunginkirjaston Pentinkulma-saliin! Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista.

Jos et pääse paikanpäälle, voit seurata tilaisuutta myös live-lähetyksenä Keravan kirjaston YouTube-kanavalla osoitteessa @keravankirku/streams. Tallenne on katsottavissa myös jälkikäteen.

Yhteiskuvassa Heiskasen sisarukset Ilkka, Juha, Marja, Kari ja Seppo 2020-luvulla kuvattuna.

Heiskasen sisarukset Ilkka "Ilu", Juha, Marja, Kari ja Seppo yhteiskuvassa muutaman vuoden takaa.

Pistä jo kalenteriin myös seuraava Tähtiä Keravalta -ilta:
22.5. Sherwoodin kovat soundit (Lisätietoa tapahtumakalenterissa.)

Keskustelusarja jatkuu syksyllä 2024.