Tähtiä Keravalta -ilta 20.3. kirjastolla: Taivaallinen trio Pohjolan-Pirhoset

Millaista oli 50-luvun lopun ja 60-luvun Keravalla? Muistojensa Keravasta tulevat kertomaan ja keskustelemaan Pohjolan-Pirhosen pappissisarukset Antti, Ulla ja Jukka.

Keravan Opisto, museopalvelut ja kaupunginkirjasto sekä Kerava-seura toteuttavat yhteistyössä 100-vuotisjuhlavuoden luento- ja keskustelusarjan, jossa Keravan historiaa käydään läpi mielenkiintoisten henkilöiden ja heidän tarinoidensa kautta.

Keskiviikkona 20.3.2024 kello 18-20 Keravan kaupunginkirjaston Pentinkulma-saliin saapuvat kertomaan ja keskustelemaan muistojensa Keravasta Pohjolan-Pirhosen pappissisarukset Antti, Ulla ja Jukka.

Illan juontaa ja moderoi Samuli Isola, kotiseutuaktiivi, toimituspäällikkö ja kulttuurin monikäyttäjä.

Pohjolan-Pirhosten perhekuva vuodelta 1971; kodin puutarhassa poseeraavat sisarukset Antti, Jukka ja Ulla sekä äiti Irja.

Pohjolan-Pirhosen veljekset Antti (vas.) ja Jukka sekä sisko Ulla ja äiti Irja oman kodin puutarhassa Rajamäentiellä keväällä 1971.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan maksuttomaan tilaisuuteen kaupunginkirjaston Pentinkulma-saliin! Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista.

Jos et pääse paikanpäälle, voit seurata tilaisuutta myös live-lähetyksenä Keravan kirjaston YouTube-kanavalla osoitteessa @keravankirku/streams. Tallenne on katsottavissa myös jälkikäteen.

Pistä jo kalenteriin myös seuraavat Tähtiä Keravalta -illat:

17.4. Ne mahtavat Heiskaset (Lisätietoa tapahtumakalenterissa.)
22.5. Sherwoodin kovat soundit (Lisätietoa tapahtumakalenterissa.)