Tule mukaan järjestämään Keravan 100-vuotisjuhlavuotta

Keravalaisilla on vuonna 2024 aihetta juhlaan, kun kaupungin 100-vuotisjuhlia vietetään koko vuoden ajan. Kaupunki etsii mukaan erilaisia toimijoita – henkilöitä, yhdistyksiä, yrityksiä ja vapaita ryhmiä - toteuttamaan elävää ja monipuolista ohjelmaa. Tule mukaan tekemään juhlavuodesta keravalaisten näköinen!

Ohjelma ja juhlavuoden tunnus

Onko sinulla idea tai ajatus juhlavuoden ohjelmasisällöstä? Pääset ilmoittamaan ohjelmasi mukaan sähköisen lomakkeen kautta: Webropol-lomake.

Ohjelmaa voi ilmoittaa hyvissä ajoin ennen juhlavuotta, mutta myös juhlavuoden aikana. Kaikki ilmoitetut ohjelmat käydään läpi ja ilmoittautuneisiin tahoihin ollaan yhteyksissä. Kun ohjelma on hyväksytty mukaan juhlavuoden ohjelmistoon, järjestäjä pääsee lisäämään tapahtumansa kaupungin yhteiseen tapahtumakalenteriin (tapahtumat.kerava.fi) sekä saa käyttöönsä juhlavuoden tunnuksen. Juhlavuoden tunnusta voi hyödyntää myös tuotteissa, mutta tuolloin asiasta on sovittava erikseen kaupungin elinkeinojohtajan kanssa.

Ohjelman järjestämisessä sinulla ei tarvitse olla vastauksia valmiina, vaan kaupunki auttaa tapahtumapaikan, tarvikkeiden ja viestinnän kanssa. Tapahtumia voi järjestää joka puolella Keravaa. Kaupungin kautta voit myös saada käyttöösi esiintymispisteen, jossa on valmiina lava, äänentoisto sekä äänihenkilö. Ohjelma voi tapahtua kerran tai useammin vuoden aikana.

Kaupunki tarjoaa neuvoja juhlavuoden tapahtumien ja tapahtuma-avustusten hakemiseen erilaisten klinikoiden ja infotilaisuuksien avulla. Nämä tilaisuudet lisätään kaupungin tapahtumakalenteriin ja niistä kerrotaan kaupungin verkkosivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

Avustushaku on käynnissä syyskuun loppuun saakka

Juhlavuoden ohjelma-avustusta voi hakea koko syyskuun ajan 30.9.2023 saakka. Lisäksi kaupunkilaisten omaehtoisen toiminnan avustuksella voi rahoittaa juhlavuoden ohjelmaa. Kaupunki jakaa apurahoja juhlavuoden sisältöjen toteuttamiseen yhteensä 30 000 euroa.

Avustusta voi hakea keravalainen yksityishenkilö, työryhmä tai rekisteröimätön yhdistys. Myös yhdistys, yhteisö, säätiö, osuuskunta tai osakeyhtiö, joiden toiminnan voidaan katsoa olevan yleisesti hyödyllistä voi hakea avustusta. Huomioithan, että projekti, tapahtuma tai tilaisuus tulee järjestää vuoden 2024 loppuun mennessä.

Lue lisää juhlavuoden avustuksista, myöntöperiaatteista sekä käsittelystä ja jätä hakemus: Avustukset

Lisätietoja

  • kerava.fi/kerava100
  • ohjelmaideat ja avustukset: Keravan kaupungin kulttuuripalvelupäällikkö Saara Juvonen, saara.juvonen@kerava.fi, 040 318 2937
  • yritysyhteistyö: Keravan kaupungin elinkeinojohtaja Ippa Hertzberg, ippa.hertzberg@kerava.fi, 040 318 2300
  • Seuraa somessa #kerava100