Keravan koulut osallistuvat kansalliseen harrastusviikkoon 6.-8.5.2024

Kansallista harrasviikkoa vietetään tänäkin vuonna ja Kerava on mukana edistämässä lasten ja nuorten monipuolista harrastamista 6.-8.5.2024. Viikon tavoitteena on tarjota oppilaille mahdollisuuksia kokeilla taiteen, liikunnan sekä muiden alojen harrastuksia ja toivottavasti löytää joukosta oma uusi mielenkiinnonkohde.

Keravalla harrastusviikko näkyy Sompion, Keravanjoen, Ahjon, Kalevan ja Savion kouluilla. Viikon aikana järjestetään monipuolisesti erilaisia esittelytunteja, joissa oppilaille toimintaansa ovat avaamassa monet eri tahot, kuten Pompit, Keravan tanssiopisto, Ahjo Training Center, Blackbirds ja Keravan musiikkiopisto sekä kuvataidekoulu.

Monipuolista harrastamista matalalla kynnyksellä

Harrastusviikon tavoitteena on tutustuttaa lapset ja nuoret uusien harrastusten pariin turvallisessa ja tutussa ympäristössä, omien kavereiden kanssa reippaasti kokeillen. Harrastuksenjärjestäjien tunneilla tutustutaankin itse tekemiseen – Pompit esittelevät oppilaille toiminnallista parkouria ja Keravan tanssiopiston tunnilla heittäydytään tanssin pyörteisiin.

Esittelyssä on liikunnallisten harrastusten lisäksi myös muuta puuhaa, jotta varmasti mahdollisimman monelle oppilaalle löytyisi jotain uutta ja mieluisaa tekemistä. Esittelytunteja järjestetään ympäri Keravan kouluja yhteensä noin kuusikymmentä kappaletta.

Harrastusviikon tunnelmia voi seurata sosiaalisessa mediassa aihetunnisteista #munharrastus, #minhobby ja #harrastusviikko.