Lasten tunnelmalliset yöleirit Tuusulassa Rusutjärven rannalla – ilmoittaudu mukaan!

Kesärinteen Leirikesä on kaikille noin 7–12-vuotiaille lapsille tarkoitettu yöleiri Tuusulassa Kesärinteen leirikeskuksessa.

Kesäkuussa 2024 järjestetään neljä leiriä. Yöleirit järjestetään yhteistyössä Leirikesän ja Keravan kaupungin kanssa. Keravalaiset lapset pääsevät leirille hieman muita edullisemmin ja keravalaisille lapsille on varattu isompi määrä paikkoja leiriltä.

Leirit luonnon helmassa

Kesärinteen leirikeskus sijaitsee luonnon helmassa, jossa koetaan metsä ja järvi jo heti ulko-ovella. Leirille pääsee saapumaan helposti omalla autolla tai bussikuljetuksella Keravalta.

Kesärinteen kesäleireillä ollaan vuorokauden ympäri ja niiden pituus on neljä tai kolme vuorokautta. Leirillä yövytään yhdessä muiden kanssa sisätiloissa. Tekemistä ja ohjattua toimintaa on aamusta iltaan.

Kesärinteen leireillä seikkailee kerralla noin 40 leiriläistä. Leirin ohjelmassa koetaan perinteistä leiritunnelmaa, jossa retkeily, luonto ja nuotiot ovat osa yhteisöllistä ja kokemuksellista leiripäivää. Välillä pulahdetaan myös uimaan Rusutjärveen tai nautitaan kesäpäivistä kanotoiden.

Kesärinteen Leirikesän leireillä tarjoamme jokaiselle lapselle yhteisöllisen leirikokemuksen tunnelmallisessa ja turvallisessa ympäristössä. Leiriläiset ja ohjaajat tekevät yhdessä kivaa leiriohjelmaa, jotka takaavat leiriläisille parhaat kesäpäivät yhdessä kavereiden kanssa.

Tutustu Kesärinteen Leirikesän leireihin: leiri.fi

Kesärinteen yöleirien ajankohdat ja ilmoittautuminen

Kuva: Lauri Hytti