Kaupunginjohtajan asukasilta 27.2.2024 – Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa kaupunginjohtajan asukasiltaan Keuda-talon Kerava-saliin tiistaina 27.2. klo 17–19. Tilaisuus järjestetään hybridinä eli voit osallistua siihen myös striimin välityksellä. Asukasillassa keskustellaan koko kaupunkia koskevista ajankohtaisista asioista ja vastataan asukkaiden ennalta lähettämiin kysymyksiin.

Tilaisuuden alussa on kahvitarjoilu klo 16.30 alkaen. Kaupunginjohtajan asukasilta alkaa Kirsi Ronnun tervehdyksellä, minkä jälkeen kasvatuksen ja opetuksen toimialajohtaja Tiina Larsson pitää tietoiskun Keppi ja Porkkana -hankkeesta yhdessä tulenkantajaopettajien kanssa.

Illan toisena teemana on Kerava 100 -juhlavuosi, joka on pyörähtänyt näyttävästi käyntiin – ja lisää juhlahumua on tulossa! Juhlavuosi rakennetaan yhdessä kaupunkilaisten kanssa.

Esittelemme lisäksi käynnissä olevia kaavahankkeita, joiden tavoitteena on kehittää ja rakentaa elinvoimaista, vehreää ja toimivaa Keravaa. Kuulet lisätietoa esimerkiksi Anttilan, asemakeskuksen, kävelykadun ja Pohjois-Ahjon risteyssillan suunnitelmista.

Osallistu ja vaikuta asukasillan sisältöön – lähetä kysymyksiä verkkolomakkeella

Haluamme osallistaa kaikki kaupunkilaiset asukasillan kulkuun. Olemme avanneet verkkolomakkeen, jonka kautta voit lähettää meille etukäteen kysymyksiä asukasillan teemoihin liittyen. Pyrimme vastaamaan illan aikana mahdollisimman moneen kysymykseen.

Verkkolomakkeella on pakollisena tietona yhteystiedot, mutta lähetetyt kysymykset käsitellään asukasillassa nimettöminä. Lähetä kysymyksesi asukasiltaan verkkolomakkeella: Webropol.

Siirry seuraamaan tapahtumaa striimin välityksellä: YouTube.