SOSIAALITOIMI TIEDOTTAA

Asunnottomien ensisuoja

Keravan ensisuojapalvelut tuottaa Sininauha Oy.

Vuorelan ensisuoja on tarkoitettu väliaikaiseksi majoituspaikaksi keravalaisille asunnottomille. Ensisuoja on auki klo 21.00–08.00. Asiakkaille tarjotaan ilta- ja aamupalaa sekä mahdollisuus pyykinpesuun. Vuorelan ensisuojassa majoitutaan kahden hengen huoneissa, joissa on oma suihku ja WC.

Yhteystiedot:

Vuorelanmäki 1, 04260 Kerava

Vuorelan henkilökunnan tavoittaa numerosta 044 362 105.

Ensisuojan esite

 

Keravan kaupunki tarjoaa mahdollisuuden sosiaaliseen luototukseen

Sosiaalista luottoa myöntää Keravan kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialan perheitä tukevat palvelut (Sosiaalitoimisto, Kultasepänkatu 7). 

Sosiaalisen luoton tarkoituksena on ehkäistä taloudellista syrjäytymistä ja ylivelkaantumista sekä edistää perheiden itsenäistä suoriutumista.

Sosiaalinen luotto on tarkoitettu Keravan kaupungissa vakituisesti asuville pienituloisille ja vähävaraisille kuntalaisille, joilla ei ole mahdollisuutta saada muuta kohtuuhintaista luottoa. Luoton saadakseen henkilön on oltava pienituloinen, mutta kuitenkin maksukykyinen. Sosiaalista luottoa voidaan myöntää välttämättömiin ja kohtuuhintaisiin hankintoihin tai muihin itsenäisen selviytymisen kannalta perusteltuihin menoihin.

Sosiaalisen luoton sosiaaliohjaajan tavoittaa numerosta 040 318 4259. Hakijan tulee ottaa yhteyttä sosiaaliohjaajaan puhelimitse hakeakseen sosiaalista luottoa.

 
Lisätietoja: johtava sosiaalityöntekijä p. 040 318 4190


Päivitetty 21.10.2020 klo 09:19