Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Terveisiä Keravalta - syyskuun uutiskirje on julkaistu

Tämä on kaupungin uunituore uutiskirje – lämmin kiitos sinulle sen tilaamisesta. Uutiskirjeen yksi tavoite on lisätä avoimuutta ja toimintamme läpinäkyvyyttä. Avoimuus on arvomme ja haluamme koko ajan tarjota paremmat mahdollisuudet seurata kaupungissa tehtävää kehitystyötä.

Osallistu Sirkusmarkkinoiden kävijäkyselyyn ja voita liput nykysirkusesitykseen

​Keravan kaupunki järjestää vuosittain kolme isoa kaupunkitapahtumaa: Keravan päivän kesäkuussa, Sirkusmarkkinat syyskuussa ja Keravan joulun joulukuussa. Kaupungin kulttuuripalvelut kehittää tapahtumia ja kerää siksi Sirkusmarkkinoiden osallistujapalautetta.

Ikäihmisten etäpalveluista hyviä kokemuksia

Wilman ulkopuolisessa sovelluksessa on näkynyt oppilaiden nimitietoja

Keravan terveyskeskus uudistaa neuvonta- ja ajanvarauspalvelujaan 28.9. alkaen

Kaikkia asiakkaita pyydetään ottamaan etukäteen yhteyttä terveyskeskukseen. Uuden toimintatavan tarkoitus on tarjota entistä sujuvampaa palvelua ja samalla vähentää infektiotautien leviämistä.

Varhaiskasvatuslain muutoksen myötä lapsen oikeus saada tukea vahvistuu

Uudistettu laki varhaiskasvatuksesta astui voimaan 1.8.2022. Lakimuutoksen myötä lapsen oikeus saada tarvitsemaansa tukea vahvistuu.

Keravan joulu -tapahtuman myyntipaikat haettavissa 28.10. asti

Keravan joulu -tapahtuma järjestetään Heikkilän kotiseutumuseon alueella 17.-18.12.2022. Joulutorin markkinapaikat ovat haussa 28.10. asti.

Tutustu Keravan kuntalaiskyselyn tuloksiin!

Ajankohtaista tietoa koronarokotuksista

Anttilan rokotuspiste on avoinna tiistaisin ja keskiviikkoisin viikolla 37 ja 38. Voit hakea ensimmäisen, toisen ja kolmannen koronarokotteen ilman ajanvarausta. Neljännen koronarokotuksen saa ainoastaan ajanvarauksella.

Keravan Sirkusmarkkinoiden pääesiintyjänä Fatal Instrument

Keravan Sirkusmarkkinoilla 10.-11.9.2022 esiintyvät nykysirkuksen tunnetut tähdet Fatal Instrument, Ilona Jäntti ja RISA-duetto. Taide- ja museokeskus Sinkassa maailmaa voi tarkastella ilma-akrobaatin silmin VR-laseilla. Syysmarkkinat ja Suomen Tivoli ovat keskustassa koko viikonlopun.

Ilmoittaudu Keravan Opiston kursseille

Vastaa ja vaikuta kirjaston tiloihin

Mitä haluaisit kahteen huoneeseen, jotka sijaitsevat kirjaston toisessa kerroksessa? Vastaa kyselyyn ja vaikuta!