Kaupungin vapaa-ajan palveluiden pääsiäisaukiolot

Pääsiäistä vietetään tänä vuonna 7.-10.4. Keravan kaupungin palveluita on avoinna myös pääsiäisen pyhinä. Tästä uutisesta löydät Anttila Elää! -tapahtumasarjan pääsiäisen tapahtumat sekä Sinkan, uimahallin ja kuntosalin, kirjaston ja nuoristilojen aukiolot.

Anttilassa tapahtuu pääsiäisenäkin

Rap-muusikko Asa saapuu Anttilaan kiirastorstaina 6.4 intiimin iholla kiertueensa kanssa. Keikkailtana samassa tilassa on koko illan avoinna Bistro Ilmiön street food-ravintola, työtila- ja taiteilijayhdistys ÖY ry:n taidenäyttely sekä Keravan kuvataidekoulun animaationäyttely. Nämä molemmat näyttelyt ovat katsottavissa myös muiden Anttilan tapahtumisen aikana.

Asan keikka on maksuton ja ikärajaton. Sisäänpääsy tapahtuu saapumisjärjestyksessä, tule siis paikalle ajoissa nauttimaan näyttelyistä ja hyvästä ruoasta!

Lauantaina 8.4. Anttilassa järjestetään Levymessut sekä keravalaisten bändien keikkoja. Lavan valtaavat Flophouse Phonics, Monsternaut, Klondike sekä Kellarin valot. Levymessuilla on myynnissä LP ja CD -levyjä. Paikalla on myös keravalaisen Bistro Ilmiön kahvila. Tapahtuma on ikärajaton.

Anttila sijaitsee Keravan keskustassa osoitteessa Kauppakaari 1. Käynti Anttilaan tapahtuu Aurinkomäen puolelta. Tapahtumiin on vapaa pääsy!

Lisätietoja tapahtumakalenterista: tapahtumat.kerava.fi

Sinkkaan pääsee pääsiäisviikonloppuna tavallisten aukiolojen mukaan

Sinkka sulkeutuu kiirastorstaina 6.4. klo 16. Pitkäperjantaina 7.4. ja maanantaina 10.4. museo on kiinni. Viikonloppuna 8.–9.4. Sinkka on avoinna normaalisti klo 11–17.

Sinkassa on esillä Olof Ottelin – Sisustusarkkitehti ja muotoilija näyttely 16.4. asti. Olof Ottelin on yksi modernin huonekalumuotoilun ja sisustusarkkitehtuurin unohdetuista suuruuksista. Tervetuloa tutustumaan Ottelinin muotoiluun!

Lisätietoja näyttelystä: sinkka.fi.

Uimaan ja salille pääsee perjantaita lukuun ottamatta

Uimahallin ja kuntosalin aukioloajat pääsiäisenä:

  • torstaina 6.4. avoinna klo 6-18
  • perjantaina 7.4. suljettu
  • lauantaina 8.4. ja sunnuntaina 9.4. avoinna klo 11-18
  • myös maanantaina 10.4. pääsee polskimaan ja uimahallin salille klo 11-18

Uimahallin aukiolotiedot löytyvät aina uimahallin sivuilta.

Kirjastossa soi jazz kiirastorstaina ja kirjasto on avoinna lauantaina

Voit aloittaa pääsiäisen vieton kiirastorstaina 6.4. klo 18 Pentinkulma-salissa Kerava Jazzin konsertin myötä. Esiintymässä Silva Kallionpää Quartet. Vapaa pääsy! Lisätietoja kaupungin tapahtumakalenterissa: tapahtumat.kerava.fi

Kirjasto on avoinna myös lauantaina 8.4. klo 10–16. Kirjasto on suljettuna pitkäperjantaina 7.4., sunnuntaina 9.4. ja maanantaina 10.4.

Kirjaston aukiolotiedot löytyvät aina kirjaston sivuilta.

Nuorisotilat ovat viikonloppuna auki ja Walkers-bussi palvelee keskustassa pitkäperjantaina

Perjantaina 7.4. jalkautuva nuorisotyö on toiminnassa ja Walkers-bussi on avoinna keskustassa klo 18-23. Bussi löytyy kävelykadulta, kauppakeskus Karusellin sisäänkäynnin kohdalta osoitteesta Kauppakaari 13.

Lauantaina 8.4. ja sunnuntaina 9.4. Tunnelin ja Elzun nuorisotiloissa on normaalit aukioloajat. Perjantaina 7.4. ja maanantaina 10.4. nuorisotilat ovat kiinni.

Nuorisotilojen aukiolotiedot löytyvät aina nuorisopalveluiden sivuilta.

Hyvää pääsiäistä!