Koululaisten kesätoiminnan järjestäjä – hae maksuttomia tiloja 11.2. mennessä

Keravan kaupunki tarjoaa koululaisille suunnatun kesätoiminnan järjestämiseen maksutta koulujen ja Untolan toimintakeskuksen tiloja. Yhdistykset, seurat ja järjestöt voivat hakea tiloja käyttöönsä.

Koulujen tiloja voi hakea kesäkuuksi ajalle 3.–14.6.2024 sekä elokuun ensimmäiselle viikolle 29.7.–2.8.2024. Untolan toimintakeskuksen tiloja voi hakea ajalle 3.–14.6.2024.

Kaupunki on tarjonnut useana vuonna maksuttomia tiloja koululaisten kesätoiminnan järjestämiseen. Kesätoiminnan piirissä on vuosittain suuri määrä keravalaisia lapsia. Positiivisen palautteen perusteella käytäntöä on päätetty jatkaa tänäkin vuonna.

Hakuohjeet

Jätä hakemus tilojen käytöstä koululaisten kesätoimintaan 11.2.2024 mennessä.

  • Täytä koulu- ja päiväkotikiinteistön käyttölupahakemus (pdf). Merkitse hakemukseen ensisijainen ja toissijainen koulu, jossa yhdistyksenne haluaa järjestää toimintaa, sekä ajankohta, jona toimintaa järjestetään.
  • Liitä hakemukseen erillisenä tiedostona kuvaus toiminnan sisällöstä, leiripäivien ohjelmasta ja osallistujamääristä.

Hakemuksen voi jättää sähköpostitse osoitteeseen virve.virsu@kerava.fi, tai postitse osoitteeseen Keravan kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen toimiala, Virve Virsu, PL 123, 04201 Kerava, tai Sampolan asiointipisteeseen osoitteeseen Kultasepänkatu 7, Kerava.