Ajankohtaista

Levylainauksesta laulupiiriin? Asiakaskysely kirjaston musiikkipalveluista

Kirkes-kirjastot etsivät uutta suuntaa musiikkikirjastotyölle. Vastaa kyselyyn ja kerro, minkälaisia musiikkipalveluja toivot Keravan kirjaston ja muiden Kirkes- kirjastojen tulevaisuudessa tarjoavan. Vastaa kyselyyn 23.10. mennessä. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan lahjakortti.

Ongelmia kirjautumisessa?

Omatoimikirjastossa ja Kirkes-kirjastojen e-palveluissa saattaa ilmetä kirjautumisongelmia. Jos et pääse kirjautumaan sisään palveluihin, ole yhteydessä kirjaston asiakaspalveluun. Teemme sinulle uuden kirjastokortin. Lue lisää täältä.

Maskin käyttö perustuu omaehtoisuuteen

Keravan kaupunki luopuu yleisestä väestön maskisuosituksesta. Maskin käyttö Keravan kirjastossa perustuu omaehtoisuuteen 20.4.2022 alkaen.  Lue lisää kaupungin tiedotteesta tästä.

Vaikka maskien yleisestä käyttösuosituksesta luovutaan, suositellaan maskin käyttöä edelleen tietyissä tilanteissa.

Maskia käyttämällä kaikki 12 vuotta täyttäneet ja tätä vanhemmat suojaavat itseään ruuhkaisissa liikennevälineissä sekä sellaisissa sisätiloissa, joissa lähikontaktien välttäminen on vaikeaa.

Huomioi tämä, kun asioit kirjastossa

Sekä asiakkaiden että henkilökunnan turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Kirjastotilassa on turvallisuuteen liittyvää ohjeistusta ja asiasta muistutetaan myös kuulutuksin.

  • Muista pitää riittävä turvaväli.
  • Huolehdi käsihygieniasta ja suojaa kasvosi kun yskit tai aivastat.
  • Älä tule kirjastoon flunssaoireisena.


Tutustu e-aineistoihin

Kirjaston e-aineistot ovat käytössä myös kirjaston sulun aikana. Voit kuunnella omalta laitteeltasi musiikkia tai äänikirjoja, katsoa elokuvia, lukea kirjoja ja aikakauslehtiä, oppia soittamaan ja laulamaan videokurssilla tai katsoa musiikkivideoita - tarvitset vain kirjastokortin ja pin-koodin.

Ellibs - E-kirjoja ja e-äänikirjoja lapsille ja aikuisille, sekä tieto- että kaunokirjallisuutta. Myös älylaitteelle ladattava sovellus.

Viddla.fi - Elokuvien suoratoistopalvelu. Voit katsoa neljä elokuvaa kuukaudessa.

Emagz - Aikakauslehtien näköispainoksia etäkäyttöisenä.

Rockway - Kotimainen soiton- ja laulunopetuspalvelu.

Naxos Music Library - Musiikin suoratoistopalvelu.

Naxos Video Library - Musiikkivideoiden suoratoistopalvelu. Klassisen musiikin esityksiä, oopperaa, balettia, konsertteja ja dokumentteja.


Elämyksiä etänä!


Keravan kirjaston ja kulttuuripalveluiden tapahtumia voi 
seurata myös verkossa. Suurin osa kirjailijailloista ja konserteista striimataan kirjasto- ja kulttuuripalveluiden YouTube-kanavalle, josta ne löytyvät sieltä tapahtuman jälkeen myös tallenteina.

Klikkaa itsesi mukaan Kirjasto- ja kulttuuripalveluiden YouTube-kanavalle.

kirjasto- ja kulttuuripalveluiden YouTube-kanava

Lukuvinkkejä ja kirjaston arkea

Sulkuaikana jaoimme lukuvinkkejä ja tietoa kirjaston toiminnasta myös sosiaalisen median kanavissa. Videoita löytyy tallenteina Kirjasto- ja kulttuuripalveluiden YouTube-kanavalla. YouTube-kanavalla on luettuja tekstinäytteitä kaunokirjallisuuden klassikoista. Tilillä esitellään myös kirjaston arjen työtä ja vinkataan aineistoa. 

Seuraa toimintaamme myös Facebookissa ja Instagramissa.


Kirjaston yhteystiedot:

Puh. 040 318 2580
Sähköposti: kirjasto(a)kerava.fi

 

 

Levylainauksesta laulupiiriin? Asiakaskysely kirjaston musiikkipalveluista - Keravan Kaupunkihttp://www.kerava.fi/ajankohtaista/asiakaskysely_kirjaston_musiikkipalveluistaLevylainauksesta laulupiiriin? Asiakaskysely kirjaston musiikkipalveluista - Keravan KaupunkiKirkes-kirjastot etsivät uutta suuntaa musiikkikirjastotyölle. Vastaa kyselyyn ja kerro, minkälaisia musiikkipalveluja toivot Keravan kirjaston ja muiden Kirkes- kirjastojen tulevaisuudessa tarjoavan. Vastaa kyselyyn 23.10. mennessä. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan lahjakortti.3.10.2022 6:00:00<img alt="" src="/PublishingImages/Kirjasto, kulttuuri ja museot/Kirjaston tapahtumat/musakysely.jpg?RenditionID=6" width="717" style="BORDER: 0px solid; ">
Omatoimikirjasto suljettu torstaiaamuna 29.9. - Keravan Kaupunkihttp://www.kerava.fi/ajankohtaista/omatoimikirjasto-suljettu-torstaiaamuna-29-9Omatoimikirjasto suljettu torstaiaamuna 29.9. - Keravan Kaupunki​Keravan kirjaston omatoimikirjasto on suljettu torstaina 29.9. klo 6 - 8.27.9.2022 10:00:00<img alt="Henkilö lukee lehteä pöydän ääressä" src="/palvelut/PublishingImages/kirjastokulttuuri-ja-museot/kirjasto/Kirjaston tilat/Kerava_010922_kirjasto_020.jpg?RenditionID=6" width="717" style="BORDER: 0px solid; ">
Omatoimikirjastossa ja kirjaston e-palveluissa saattaa ilmetä kirjautumisongelmia - Keravan Kaupunkihttp://www.kerava.fi/ajankohtaista/omatoimikirjasto_kirjautumisongelmaOmatoimikirjastossa ja kirjaston e-palveluissa saattaa ilmetä kirjautumisongelmia - Keravan KaupunkiOmatoimikirjastossa ja Kirkes-kirjastojen e-palveluissa saattaa ilmetä kirjautumisongelmia. Jos et pääse kirjautumaan sisään palveluihin, ole yhteydessä kirjaston asiakaspalveluun. Teemme sinulle uuden kirjastokortin.19.8.2022 12:00:00<img alt="Henkilö kirjautuu laitteella omatoimikirjastoon" src="/palvelut/PublishingImages/kirjastokulttuuri-ja-museot/kirjasto/Kirjaston tilat/Omatoimi_kirjautuminen_vaaka.jpg?RenditionID=6" width="717" style="BORDER: 0px solid; ">
Kirjastossa tarjolla digitukea - Keravan Kaupunkihttp://www.kerava.fi/ajankohtaista/digituki_kirjasto_syksy2022Kirjastossa tarjolla digitukea - Keravan KaupunkiKeravan kirjastossa saa taas maksutonta mobiililaitteiden, kannettavien tietokoneiden ja digipalvelujen opastusta. 15.8.2022 10:00:00<img alt="Kuvituskuva" src="/palvelut/PublishingImages/kirjastokulttuuri-ja-museot/kirjasto/ajankohtaista/Digituki.png?RenditionID=6" width="717" style="BORDER: 0px solid; ">


 

  


 

Päivitetty 03.10.2022 klo 11:39